VETTT cadeau voor een peuter: Harvey Helikopter van Vtech

Wij mochten voor Vettt Harvey Helikopter van VTech testen. Mason is dol op de Vtech Toet Toet auto’s en heeft een VTech garage met de bijbehorende auto’s. Wij keken dus uit naar Harvey, één van de nieuwkomers van VTech. Wat ons betreft is het een perfect cadeau voor een peuter.

VTech Toet Toet

Meteen al bij het uit de doos halen, vallen de bekende vrolijke kleurtjes op van Vtech Toet Toet auto’s, een plezier voor het kinderoog. In de verpakking kunnen we hem al uitproberen. Mason drukt al snel op alle knopjes. Ik zie gelijk dat er een extra optie bijgekomen is, het propellertje draait aan de bovenkant. Hoe leuk is dat! Harvey begint ook gelijk een nieuw vrolijke deuntje te zingen. Hier wordt ieder kind vrolijk van. 

cadeau voor een peuter

cadeau voor een peuter

Perfect cadeau voor een peuter: De Harvey Helikopter 

Ik haal Harvey Helikopter makkelijk uit de verpakking. Door de draaiknopjes aan de onderkant is hij zo los, je hebt dus geen schaar meer nodig. Mason neemt hem snel over, bekijkt hem even en vraagt aan mij waarom het geen auto is. Heel lang maakt hij zich daar niet druk om en hij vliegt er  mee weg naar zijn VTech garage. Hij gaat gelijk van de supersnelle helling af met Harvey, maakt daarna een file met al zijn andere autootjes en we testen even of Harvey ook goed kan rijden van mij naar Mason en weer terug.

cadeau voor een peuter

 

De magische sensoren

Wat grappig is, is dat Harvey op het vliegtuigplatform  van de garage ook iets zegt wat ik nog niet eerder heb gehoord, namelijk “hier kan ik perfect landen”. Zo zegt hij bij alle andere “magische sensoren” weer wat anders dan wat we gewend zijn. Leuk dat VTech Toet Toet dit iedere keer weer vernieuwd.  

cadeau voor een peuter

Geslaagd!

Wij zijn thuis dol op VTech, niet alleen om de vrolijke kleurtjes en deuntjes, ook omdat het sterk speelgoed is. Het kan tegen een stootje en als het valt, is er vaak niks aan de hand. Harvey Helikopter is dus weer een mooie aanvulling op onze collectie. Mason is er in ieder geval blij mee.

cadeau voor een peuter

Over Harvey Helikopter van Vtech

Harvey maakt onderdeel uit van de serie ‘Toet Toet Auto’s van VTech’. Deze serie is ontwikkeld voor kinderen van 1 t/m 5 jaar. Harvey Helikopter is onder andere te bestellen bij Bol.com.

Over Nicole

Meer blogs van Nicole lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.