6 x inspiratie voor een cadeau voor een meisje van 7 tot 9 jaar.

Door

Heb jij binnenkort een meisjesverjaardag en kun je wel wat tips voor leuke cadeau’s gebruiken? Ik ging op zoek naar 6 x een leuk cadeau voor een meisje van 7 t/m 9 jaar. Uiteraard kunnen ze ook prima voor jongens die dit interessegebied delen! Het zijn allemaal cadeau’s onder de 10 Euro, die ik zelf heel geschikt vindt voor kinderfeestjes. Alle producten zijn te koop in de webshop van Lobbes.nl, zodat je niet met kinderen de challenge van de speelgoedwinkel hoeft te ondergaan :-).

Create It: voor kinderen die van verzorging, accessoires en make-up houden

Heb je een verjaardag (of zelf een jarige) en houdt de jarige van make-uppen en verzorging? Bij Create It vind je superleuke producten. Mijn dochter wordt binnenkort 9 jaar en ik weet zeker dat zij van deze cadeau’s ontzettend blij gaat worden:

#1 Donut sleutelhanger met lipgloss (€2,99)
Lipgloss is hot. Bij ons in huis wordt er het liefst de hele dag mee gesmeerd. En als het in de vorm is van een andere favoriet (de donut) dan is het natuurlijk dubbel feest.

#2 BFF ketting (€3,99)
Ga je naar het feestje van je vriend(in), hoe leuk is het om een Best Friends Forever ketting te geven. Nu maar hopen dat jij de andere helft krijgt :-).

#3 Nagellak set (€8,99)
Met deze 16-delig nagellak set, zit er altijd wel een kleurtje bij waar je instant vrolijk van wordt!

Producten van TOPmodel: leer alles over beauty en fashion en ontwerp zelf oufits

Op de 5e verjaardag van mijn dochter kreeg ze haar eerste TOPmodel boekje. Een boekje waar je zelf outfits kon samenstellen met behulp van stickers. Ze vond het fantastisch. En nog steeds zijn deze items favoriet, vooral het zelf samen stellen en tekenen van de outfits! Van dit merk zijn er ook erg leuke verjaardagscadeau’s te verkrijgen waar menig kind heel blij van gaat worden.

#4 TOPmodel Make-up kleurboek (€4,95)
Dit is een nieuw product, met als grote voordeel dat de jarige het vaak nog niet heeft. Het kleurboek is gevuld met modellenhoofden die je helemaal naar eigen wens mooi maakt met stickervellen met sieraden, speldjes en parels!

#5 TOPmodel kleurboek met pailletten (€ 6,95)
In dit boekje vind je 40 kleurplaten met een leuk extraatje: stickers waarmee je je modellen nog net dat beetje extra kunt geven op jouw tekeningen!

#6 TOPmodel haarkrijt (€ 5,95)
Gekleurde haren zijn hot! Blogger Marieke schreef er eerder al een blog over toen ze de haren van haar dochter roze had geverfd. Maar het kan ook minder ‘heftig’ met deze haarkrijtjes die je er gewoon weer uit wast!

Alle cadeau-tips die ik mee heb genomen in deze blog zijn cadeaus waarvan ik zeker weet dat mijn dochter van 8 er heel blij van zou worden.

Tips voor het aanschaffen van cadeau’s voor een kinderfeestje

Heeft jouw zoon/dochter een uitnodiging voor een kinderfeestje? Hartstikke leuk! Hieronder nog een paar tips voor het aanschaffen van een leuk cadeau.

  • Soms komen de uitnodigingen pas laat door. Altijd handig dus om wat cadeau’s op voorraad te hebben!
  • Het is mij vaak mis gegaan, dat ik een dag ervoor (met de kinderen) nog een speelgoedwinkel door moet om een cadeau voor een kinderfeestje te kopen. Plan dit soort dingen, zodat je alleen naar de winkel kunt gaan of bestel het online.
  • Bewaar altijd de bonnen, zodat de jarige het eventueel kan ruilen als dat nodig blijkt.
  • Sommige ouders spreken onderling af om samen een (wat groter) cadeau te kopen. Bij ons op school gebeurd dat eigenlijk niet, maar het is zeker een idee.
  • Heb je geen inspiratie? Vraag desbetreffende vader/moeder of er nog wensen zijn.
  • Budget? Doe wat jij passend vindt. Ik probeer zelf vaak iets te kopen waarvan ik denk dat de jarige het leuk vindt. Ik koop niet ‘door’ tot ik een bepaald budget heb bereikt :-). Ik kies hierbij zelf vaak voor een bedrag tussen de €5 en €10.

Nog meer inspiratie voor cadeaus voor meiden?

Op Vettt.nl verschenen eerder al een blog met tips en inspiratie voor meidencadeau’s. Geschreven door Ann en gericht op meiden van 8 tot 10 jaar.

Deze blog kwam tot stand uit een samenwerking met Lobbes.nl

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.