Gezocht: Foto’s van leuke dingen met kids in Twente

Door

Voor de website en voor drukwerk ben ik hard op zoek naar leuke foto’s van kids. En dan ook nog eens het liefst van leuke dingen met kids in Twente.  Dan kunnen jullie ook eens tegen wat andere vrolijke gezichtjes aan kijken dan steeds dezelfde Pippa en haar vriendjes. Heb je leuke foto’s die je graag wilt delen met me. En nog belangrijk die ook gebruikt mogen worden door Vettt? Maak me blij en stuur ze door, ik zit er namelijk met smart op te wachten.

 

Wat zoek ik?

Vrolijke foto’s van kinderen tussen de 0-12 jaar die leuke dingen (liefst in Twente) aan het doen zijn. Denk aan een dagje Hulsbeek, een rondje kermis, een bezoekje aan een dierentuin/kinderboerderij, een wandeling in een bos of het eten van je allereerste suikerspin.

Heb je dit en wil je ze delen? Stuur ze dan door, liefst in een zo hoog mogelijke resolutie. Je mag ze dan mailen naar info@vettt.nl. Vermeld er dan bij wie er op de foto staat/staan en waar de foto’s gemaakt zijn.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Eeuwige roem uiteraard en daarnaast nog heel veel jaren aan leuke tips met kids in Twente. Oh, en een hele grote glimlach van mij, want ik word er echt reteblij van. De foto hierboven is tof hè?! Hij is gemaakt door Niki Kits-Polman, ze is fotograaf. Ze maakt altijd zulke mooie foto’s van haar dochter Jimmi en ik mocht deze gebruiken. Ik krijg spontaan zin in kermis. En een suikerspin :-).

 

Thank you!

Liefs,
Yvette

 

 

 

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.