Ik heb een konijn bijgeboekt!

Door

We gaan op vakantie en ik boek bij: EEN KONIJN! Ja, écht…in een heus konijnenhok ergens op Terschelling.

No more excuses!

De Waddeneilanden staan al ontzettend lang op mijn wishlist, maar het kwam er nooit van. Een maand of 2 geleden hebben we het maar gewoon geregeld, een midweekje naar Terschelling. Nu Pippa nog niet naar school hoeft kunnen we ook nog lekker buiten de vakanties en het hoogseizoen. No more excuses!

Boerenbed

En eigenlijk stuitte ik per toeval op Boerenbed.nl, ze verhuren compleet ingerichte tenten bij de boer. Je haalt dan ‘s ochtends je eitje uit het kippenhok en tussendoor kun je de boer helpen met allerlei klusjes. Om te koken en de boel op te warmen stook je je eigen houtkacheltje op. En niet te vergeten voor 10 Euro per week heb je er een konijn in hok bij. Hoe leuk is dat?! Ik ben heel benieuwd naar ons boerenbed Terschelling! Volgens de foto’s moet het er zo uit gaan zien, ik word er blij van!

Boerenbed Terschelling

Nostalgie ten top 🙂

 

Oerol

En geheel toevallig en dat is écht waar, krijgen we er een leuk festival bij. Wat blijkt, we hebben precies geboekt tijdens Oerol. VETTT! Voor ons een erg aangename verrassing. Het wordt de eerste keer Oerol, de Terschelling ervaring zal wel compleet anders zijn dan buiten Oerol. En het is niet wat we in eerste instantie gepland hadden, maar what the heck…het zal wel zo moeten zijn.

Enne…jullie horen uiteraard nog hoe het was inclusief fotoverslag. Ik heb er zin in!

Boerenbed

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.