Mijn vaderdag tips

Door

Zondag 21 juni zijn de vaders aan de beurt, dan is het weer vaderdag. Om het jullie gemakkelijk te maken heb ik mijn vaderdag favorieten, de vaderdag tips voor je verzameld!

VADERDAG tips

 

#1 Hamburgerpers van Dille en Kamille

Ik ben fan van homemade burgers en helemaal van deze hamburgerpers van Dille & Kamille. Hij is gemaakt van aluminium en je hebt er binnen een handomdraai een mooie hamburger, groenteburger of wat voor een burger dan ook mee gemaakt. Tip: Uit ervaring weet ik ook dat hij niet in de vaatwasser kan.

Waar:    Dille & Kamille (Enschede)
Kosten: €16,95

 

#2 Spelen met Vuur van David Pauka

David Pauka komt uit Enschede en was finalist bij Masterchef. Samen met Eric van Det hebben ze dit mooie kookboek uitgebracht vol met barbeque en grill recepten, hoe mannelijk wil je je cadeau hebben :-).

Waar:    Bij Bol.com via deze link-> David speelt met vuur.
Kosten: €24,95

 

#3 Bier Brouw Pakket van de Hema

Ook zo’n toppertje als je een bierdrinkende vader of vriend/man hebt. Een Bier Brouw Pakket, heeft hij er gelijk nog een hobby bij :-).

Waar:    Hema
Kosten: €45

 

#4 Lieve Papa, knutselvriendenboekje

Een heel grappig boekje en ook nog eens erg leuk vorm gegeven. Hiermee laat je je papa tactisch weten dat hij toch wel écht de allercoolste, maar ook de liefste en stoerste is. Super persoonlijk en een perfect cadeautje voor vaderdag!

Waar:    Gespot bij Dille en Kamillie in Enschede.
Kosten: € 7,95

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.