Zet alvast in je agenda: Kids at the Park Hengelo!

Vorige jaar bezochten we Kids at thePark in Hengelo, wat een supertof evenement! Kids at the Park is in het leven geroepen door drie moeders die tevens ondernemer zijn en het tijd vonden voor een leuk event voor kinderen in Hengelo. Dit jaar zal het Prins Bernhard Plantsoen voor de 6e keer omgetoverd worden tot één groot speelparadijs voor kinderen. De toegang tot Kids at the Park is gratis en voor jou als ouder is er een gezellig terras waar je kan genieten van een hapje en een drankje.

Wat is er te doen?

Het Prins Bernhard Plantsoen is op zich al een heel mooi park, maar tijdens Kids at the Park staat alles in het teken van kids. Afgelopen jaar was ik erbij en was er superveel te doen. Zo zijn er allemaal kraampjes met leuke producten, de brandweer is aanwezig met een grote brandweerauto, je vindt er luchtkussens, trampolines en een heuse klimtoren. Altijd al over water willen lopen? Bij Kids at the Park kan het! De aquaballen waarmee je over de vijver kan lopen zijn echt heel vet!

Kids at the park

VETTTE toevoegingen aan Kids at the Park dit jaar

Kids at the park wordt ieder jaar spectaculairder, dit jaar zijn er zelfs optredenes van Fource en Mylène & Rosanne. De Musically meiden Annejet & Liselot zullen erbij zijn en er is met al deze artiesten een meet & greet mogelijk! Verder kan er slijm gemaakt worden én er is dit jaar een game tent.

Kids at the park

Niet vergeten!

Sproet is de mascotte van Kids at thePark, alle kids kunnen aan het eind van de dag meedoen met het Sproet dansje. Alvast oefenen voor de volgende editie? Kijk dan even naar dit filmpje.

Kids at the Park: Vettte Tip!

In 2018 vindt Kids at the Park plaats op 1 en 2 september. Ben je in de buurt van Hengelo, dan is het Prins Bernhard Plantsoen sowieso leuk om te bezoeken, ze hebben een speeltuin met waterpomp, klimschip, schommels en een wipwap. Vanaf het terras van Paviljoen de Ontmoeting kun je de kids prima in de gaten houden en zelf genieten van een bakje koffie. Have fun! Meer informatie vind je op de website van Kids at the park.

Over Daphne

Meer blogs van Daphne lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.