Kamperen in de Vechtdallodge op camping de Zandstuve!

In juni trokken we er een paar dagen op uit. We pakten de auto in en.. Met 30 minuutjes waren we er ;-)! Dat je niet ver weg hoeft te gaan om een leuke vakantie te hebben blijkt wel weer want wat hebben we het fijn gehad op de Zandstuve in Hardenberg. 

Met mijn 35 weken zwangere buik leek het ons geen fijn idee meer om te gaan kamperen met een caravan of tent en een heel eind te rijden. Tot Yvette vroeg of we het leuk zouden vinden om de Vechtdallodge uit te proberen op camping de Zandstuve. Mijn Vettt-collega Femke was een paar weekjes eerder al met de caravan naar de Zandstuve geweest en dat zag er zó tof uit.. We moesten er niet lang over nadenken, natuurlijk gingen we dat doen! De blog van Femke over kamperen bij de Zandstuve lees je hier.

Zandstuve

Luxe kamperen!

De Vechtdallodge is een prachtige luxe vakantielodge met werkelijk alles er op en er aan. Als je camperen in een tent of caravan gewend bent dan is dit écht andere koek.
We rijden het veldje op en zien aan de ene kant de grote Rheezelodges en aan de andere kant de Vechtdallodges. In het midden van het veldje is een leuk speeltuintje met flink wat zand er omheen waar ons zoontje Flynn later heel wat taartjes zal bakken. 

Alle accomodaties kijken uit op het speelveldje en dat is heel fijn kan ik je vertellen.

Zandstuve

De lodge is echt ontzettend mooi en luxe en van alle gemakken voorzien. Het huisje bestaat uit een zitgedeelte, eetgedeelte, een ruime keuken (mét vaatwasser!), 2 slaapkamers + een fantastische bedstee waar je met een ladder in kunt klimmen (en waar twee kinderen kunnen slapen) en een badkamer met regendouche. Daarnaast heeft het huisje een grote veranda met aan de ene kant een picknicktafel en aan de andere kant een loungebank. Je kunt op de website van de Zandstuve van alle accomodaties een uitgebreide video bekijken zodat je precies weet hoe het er uit ziet. Echt top! 

Een half uurtje na aankomst lagen mijn man en ik op de loungebank te kijken naar ons zoontje die zich in het speeltuintje vermaakte met de kinderen van de buren. Top toch!

Zandstuve

Een feest voor kinderen

Femke vertelde al uitgebreid over de camping en over hoeveel ontzettend leuke dingen er allemaal georganiseerd worden voor de kinderen.. Wij zijn het hier helemaal mee eens. Ons zoontje vond vooral het voorlezen ’s avonds om 19:00 door Kobus en één van zijn vriendjes echt fantastisch. Pyjama aan, zijn konijntje mee en compleet betoverd zat hij daar een half uurtje te luisteren om daarna door te gaan naar bed. Ook het dansen, zingen en knutselen vond hij helemaal het einde. 

We hadden behoorlijk wisselvallig weer. Zonnige dagen wisselden zich af met flinke buien maar daar is de Zandstuve juist op voorbereid. Er is een enorme overdekte speeltuin met genoeg ruimte voor ouders om te kunnen zitten en er is een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad is vooral erg leuk voor de kleintjes. Er is een groot peuterbad en een apart kleuterbad met een glijbaan waar Flynn minstens 100 keer vanaf is gegleden. ’s Avonds kun je je kinderen aanmelden om door Kobus naar bed gebracht te worden! Kobus rijdt rond in een golfkarretje over de camping om alle kinderen welterusten te zeggen. Leuk toch?

Zandstuve

De Zandstuve is een grote camping maar niet massaal

De camping is best groot qua staanplaatsen maar ik vond dat wij hier weinig van gemerkt hebben. De camping is van alle gemakken voorzien, je kunt zelfs pizza’s bij je tent laten bezorgen bijvoorbeeld, maar geeft geen massaal groot gevoel. 

Zandstuve

We hebben onwijs genoten. Van het mooie huisje, van alles wat er voor de kinderen te doen is, het zwemmen en het vele spelen voor de deur waardoor wij als ouders ook konden genieten van wat rust. 

Een absolute aanrader! In het voor- en naseizoen verblijf je in de Vechtdallodge (6 personen) vanaf 267 Euro. Kijk op de website van De Zandstuve voor meer informatie over alle mogelijkheden en prijzen.

Dreumesweken bij De Zandstuve in Hardenberg

Zijn jouw kinderen nog niet leerplichtig? In het voor- en naseizoen zijn er allerlei mooie acties en worden er de speciale Dreumesweken georganiseerd.

Kampeerdorp de Zandstuve

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met De Zandstuve en bevat affiliate links. In de disclaimer lees je hier meer over.

Over Rosanne

Meer blogs van Rosanne lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.