11 Meester- en juffencadeaus

Het schooljaar is bijna voorbij. Dus moest ik op zoek naar leuke meester- en juffen cadeaus. Ravi gaat afscheid nemen van zijn juf  en ook Bodhi neemt dit jaar voor het eerst afscheid van zijn meester en zijn juf. Dus dit is de ideale gelegenheid voor een zoektocht naar de leukste en origineelste meester- en juffen cadeaus. Ravi gaat volgend jaar al naar groep 4 en Bodhi naar groep 1. Ravi moest in groep 3 dit jaar echt aan de bak, hij heeft leren schrijven en leren lezen. Dat was super spannend dus! En daarvoor wil ik zijn juf enorm bedanken. (samen met de pedagogisch medewerkers natuurlijk) Ravi en zeker ook Bodhi hebben de afgelopen maanden heel veel zelfvertrouwen gekregen en ze hebben weer enorm veel bijgeleerd.

De leukste juffen cadeaus en meestercadeaus

Maar álle juffen en meesters verdienen een persoonlijk cadeautje, want wat zouden we zonder ze moeten? Hieronder deel ik de 11 leukste meester- en juffen cadeaus met jullie.

#1 Persoonlijk notitieboekje met naam

Wie is er niet gek op stationary in alle vormen en maten? Nou, ik wel! En ik weet zeker dat alle juffen en meesters ook gek zijn op ouderwets schrijfwaar. Ik vond op de website van de HEMA leuke en unieke notitieboekjes met eigen foto. Wat een leuk meesters- en juffencadeau. TIP! Laat je kind op de eerste bladzijde iets liefs schrijven voor de juf of meester. (Voor de kleuters is een handafdruk of leuke tekening natuurlijk ook hartstikke leuk!) Het boekje vind je hier.

Ben je te laat om dit leuke boekje te bestellen, dan kun je natuurlijk zelf ook een uniek notitieboekje maken. Koop een goedkoop notitieblok bij de Action of Hema en laat je kind de kaft beplakken met foto’s of leuke quotes.

#2 Een fotoschrift met een mooie quote of foto

Met een leuk schrift waar je notities in kunt maken heb je altijd een goed cadeau te pakken. Je kunt er een leuke foto op plaatsen maar het is natuurlijk ook mooi om een inspirerende quote te kiezen. Ik vond deze bij Smartphoto en ze geven je allerlei mogelijkheden. Het fotoschrift is bestellen bij Smartphoto: Smartphoto fotoschrift.

meester en juffencadeau

#3 A6-kaartje voor juf of meneer

Echte post is altijd leuker! Ik ben op zoek gegaan naar leuke en unieke kaartjes. Ik heb er 3 voor jullie verzameld. Ik lig helemaal in een deuk van de kaart met de tekst ‘T zit d’rop! en de kaart ‘Bedankt lieve juf’ van Lizet Beek is gewoon supermooi! De kaart voor de meester is een groeikaart. Een kaartje van groeipapier met zaadjes erin, hoe leuk!

juffen cadeaus 3 kaarten

Wat een superleuke kaartjes!

#4 Een gedichtje van Lentezoet

Tirza van Lentezoet schrijft persoonlijke gedichtjes over kinderen, liefde, groei en zorg. Voor juf of meester is een poster, canvas of kaartje met een passend gedicht heel erg mooi. Maar het hardcover kwaliteitsboek met 50 herkenbare en ontroerende gedichtjes en 5 korte verhalen, is denk ik wel het mooiste cadeau voor een lieve juf of meester. De nieuwe bundel van Lentezoet koop je hier.

#5 Chocola is altijd goed

Bij de HEMA kun je voor 5 Euro chocoladelolly’s bestellen met de foto van je kind erop. Een supertof persoonlijk cadeau en ook nog eens heel lekker. Zeker weten dat de meester of juf daar blij van wordt! Je besteld de chocoladelolly hier.

#6 Boekje ‘Bedankt juf of/of meester’

Snor uitgeverij geeft altijd zulke leuke boekjes uit, dus het boekje ‘Bedankt juf of/of meester’ is vast ook helemaal te gek! Het hele jaar heeft de juf of meester over je kind gewaakt. Ervoor gezorgd dat je kind leerde rekenen, tekenen, schrijven en bouwen. En bovenal zorgde hij/zij ervoor dat jij tussen half 9 en 3 even tijd had voor wat anders dan kinderfilms in de dvd-speler stoppen. Dan kun je je er toch moeilijk met een reep chocola van afmaken? Ik ben het daar helemaal mee eens!

juffen cadeaus snor

Kijk nou hoe leuk dit boekje eruit ziet!

#7 Persoonlijk theekopje

Ravi’s juf is een echte theeleut. En ik weet zeker dat er veel meer theeleutende juffen en meesters rondlopen. Hoe leuk is dan deze prachtige set gegraveerde theeglazen met de naam van de juf erin gegraveerd. Een theeglas kost 10 Euro en bestel je hier.

#8 Persoonlijke stempel

Een persoonlijke stempel op maat. Hoe leuk, je eigen stempel! Ik denk dat juf of meester het super leuk vinden om een eigen stempel te hebben, om op tekeningen of werkjes van de kinderen te stempelen of op het rapport. Ik vind het in elk geval een uniek cadeau, dat je hier bestelt.

#9 Het voorleesboek voor de allerliefste juf

Dat voorlezen van groot belang is wisten jullie natuurlijk al. Dus hoe leuk is dit vrolijke voorleesboek voor alle juffen die graag voorlezen! Het is een verzameling van versjes en verhaaltjes. Je koopt het hier.

#10 Vriendenboekje voor de leukste juf of meester

Vriendenboekjes zijn niet meer weg te denken uit het leven van schoolkinderen. Maar de juf of meester worden hierin vaak vergeten. Dus heb je ook speciale juf- en meesterboeken, waarin alle klasgenootjes voor hun leukste herinneringen aan juf of meester kunnen schrijven, tekenen of plakken. Misschien een beetje laat om dit nu nog allemaal te regelen, maar de vakantie duurt nog 6 weken! Vind je het leuk om hiermee aan de slag te gaan? Hier koop je het vriendenboek.

juffen cadeaus vriendenboekje

Een vriendenboekje voor juf of meneer met wel 80 pagina’s!

#11 Een cadeau van hout

Wis en waarachtig maakt de leukste meesters en juffen cadeaus van hout. Persoonlijk en uniek. Ik heb er zelf een keer een naambordje en sleutelhanger laten maken en deze cadeaus zijn ontzettend goed ontvangen 😉 Alle bedankjes kunnen worden voorzien van een eigen naam of tekst. Hier vind je ze.

juffen cadeaus van hout

Dit is nou echt een stoer cadeau!

Hebben jullie nog meer tips? Laat deze hieronder of op Facebook achter.

Op zoek naar uitjes voor de zomervakantie?

Klik hier voor meer dan 40 tips en uitjes voor jouw zomervakantie in Twente.

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.