Gestest: het Slijmpistool van SES. Slijm ging nog nooit zo ver!

Slijm. Naast lege bussen scheerschuim en uitverkochte schappen lijm levert het vooral heel veel lol op. Voor de kinderen dan vooral hè! Voor ouders vooral een heleboel geklieder. Direct enthousiast word ik dan ook niet van het slijmpistool van SES, maar proberen kan geen kwaad, want SES op de verpakking geeft me toch ergens vertrouwen dat het goed moet komen zonder al teveel gerotzooi.

What’s in?

In de verpakking vinden we uiteraard het pistool zelf en een grote fles slijm. Vooral dat laatste vind ik fijn, hoeven we niet eerst zelf aan de knoei. Ook zit er een plastic bakje in waarin je het slijm kunt doen voor gebruik. Opzuigen uit de fles kan namelijk niet. Deze slimmerikken misten het bakje bij het uitpakken. Een ander bakje werkt ook prima, we hebben het alvast voor je getest ;-).

Wel 10 meter!

Het slijmpistool bevat genoeg voor meer dan 100 schoten

Er zit geen boekje in de doos, hoeft ook niet. Uitpakken, slijm in een bakje, opzuigen en schieten, kind kan de was doen. Of beter gezegd: schieten met slijm. Wanneer je het pistool probeert zonder slijm is het enorm stroef. Geen paniek. Eenmaal volgezogen loopt het prima, ook voor kinderhanden.

De wikkel belooft 75 shots van meer dan 10 meter en daar is geen woord aan gelogen. Wij probeerden het slijmpistool samen, maar ik kan me er iets bij voorstellen dat het met een groepje en meerdere pistolen leidt tot uitdagende spelletjes die vergelijkbaar zijn met een goede pot paintball. Alleen dan zonder die blauwe plekken.

Slijm was nog nooit zo schoon

Ik vind, vond en zal slijm altijd geklieder blijven vinden, maar SES weet het, tegen mijn verwachting in, hartstikke kliedervrij neer te zetten.

Slijm attack!

Ik nam de proef op de som en testte of een grote hoeveelheid slijm inderdaad niet vlekt en geen sporen achterlaat. De test werd glansrijk doorstaan. Na een natte doek geen spoor meer te zien van groen en viezig slijm.

Ook fijn: het slijmpistool is hervulbaar. SES verkoopt flessen slijm in groen en oranje. Beide vlek- en kliedervrij te gebruiken bij een heus slijmgevecht!

Wat kost het Slijmpistool van SES?

Het Slijmpistool is onder andere te koop bij Bol.com voor 24,50.

Deze blogpost bevat producten die VETTT gekregen heeft en affiliate links. In de disclaimer lees je hier meer over.

Over Susan

Meer blogs van Susan lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.