Review: SES Ocean Friends klei

Wij kregen van SES Creative een leuk pakket met klei om uit te proberen. Normaal gesproken moet ik in alle eerlijkheid bekennen dat klei mijn aller, aller, allerlaatste redmiddel op een regenachtige middag is. Want ik heb stiekem een hekel aan klei. Maar dit is geen gewone klei, nee, hier krijg je namelijk leuke kawaii uitsteekvormpjes van foam bij waarmee je dus gekke gezichtjes aan je creatie kunt toevoegen, zoals armpjes, beentjes noem het maar op! Zo breng je je creatie tot leven! Snel aan de slag me SES Ocean Friends klei!

Wees creatief!

SES daagt het kleine kinderbrein uit met deze leuke extra toevoegingen bij de klei. Zo kun je er allerlei gekke (oceaan) diertjes mee maken. Er zitten 3 kleuren klei in de doos: roze, paars en blauw. De klei is fijn van structuur, super zacht, ruikt heerlijk en bevat een prachtige glitter! De klei is glutenvrij en extreem zout, zodat ze het wel willen laten om op te eten, mochten ze het een keer in die kleine mondjes stoppen.

Oceaan vriendjes

Op de doos staan 3 mooie voorbeeldjes om na te maken, maar al snel gingen ze hier zelf met hun creativiteit aan de slag en kwamen er al gauw allerlei gekke dieren en poppetjes op tafel te liggen. Het enige waar ik zelf niet tegen kan (vertel me dat jullie dit ook hebben!) is dat de klei door elkaar heen gaat. Zo hadden Bram, Daan (Brams vriendje) en ik onze eigen kleur en hielden we ons aan die regel 😉 Na een tijd kleiplezier en vele creaties deden we de klei terug in de afsluitbare bakjes. De klei droogt niet snel uit en is lang te gebruiken! Helemaal goedgekeurd wat ons betreft!

Deze leuke klei set is ook te gek om als cadeau te geven! Op zoek naar nog meer leuke cadeau-inspiratie? Lees dan vooral deze blogs ook eens:
Cadeau inspiratie: gespersonaliseerde cadeau’s.
Cadeau-tips voor meiden van 8-10 jaar
6 x een cadeau voor jongens van 8 jaar

Over Marloes

Meer blogs van Marloes lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.