VETTT uitje: Kerst bij Tuincentrum Borghuis en door de kerstboom-drive!

Ik probeer de laatste tijd op de woensdagochtenden wat 1-op-1 uitjes te plannen met de bijna 3-jarige. Tuincentrum Borghuis in Deurningen stond nog op mijn wensenlijstje, halverwege november reden we richting Deurningen voor de jaarlijkse kerstshow. Ik neem je graag mee in dit leuke uitje & ik tip je gelijk even want vanaf het weekend van 8 december kun je na je bezoekje nog even de Kerstboom-DRIVE door. ‘Driving home for Christmas’ erop en naar huis rijden maar.

Ik hoor je denken “Hoe leuk kan dat zijn, een tuincentrum?”. Zonder te overdrijven, het is écht te gek. Persoonlijk vind ik het geen goed moment om dan ook gericht op zoek te gaan naar nieuwe kerst-items. Shoppen en een 2-jarige dat combineert voor mij niet. Maar ik werd wel lichtelijk wild van al het moois dat ik er zag. Ik ga snel een keer ‘kindloos’ terug op een koopavond. Maar dit uitje stond dus volledig in het teken van een ochtendje quality-time met de bijna 3-jarige. En dat is gelukt, een aantal hoogtepunten…

De Sprookjesboom

Gelijk bij de ingang vind je links een heel leuk hoekje. Rondom de sprookjesboom vind je een heel mooi winters tafereel. Er staat een bankje voor waar je op kunt zitten. Wat was Coco aan het genieten van alle dieren die ze herkende rondom de sprookjesboom.

Tuincentrum Borghuis

De Sprookjesboom

Levende Kerststal

Jawel, je leest het goed. Bij Tuincentrum Borghuis kun je een kijkje nemen bij de levende kerststal. Met schapen, geitjes, kippetjes, kalveren en konijnen.

Tuincentrum borghuis

De levende kerststal

Tuincentrum borghuis

 

Tuincentrum borghuis

De levende kerststal

Miniatuur kerstdorp mét treintje

Op een gegeven moment kom je door het gedeelte waar het wat donker is. De verlichting hier is voor die kleintjes indrukwekkend maar het miniatuur kerstdorp steelt de aandacht. Vanachter een plaat van plexiglas kunnen kinderen op hun gemak het dorp en de trein bekijken.

Tuincentrum borghuis

Genieten van het treintje!

Zingende pinguïns

Je drukt op een knop en de drie pinguïns beginnen met hun optreden. De passerende bezoekers die kleine Coco verwonderd zien kijken genieten volgens mij net zo hard als ik. Rondom de pinguïns vind je de meest coole kerstballen.

Tuincentrum borghuis

Zulke mooie versiering voor de kerstboom…

Tips voor een bezoekje aan de Tuincentrum Borghuis

Ben je van plan om een bezoek aan Tuincentrum Borghuis te brengen? Zorg dat je geen haast hebt. Er is zoveel te zien, mijn 2-jarige keek écht haar ogen uit. En hoe fijn is het dat je daar de tijd voor kunt nemen, zonder te hoeven haasten. Ik verwacht dat het de komende weken wel wat drukker is dan op de woensdag ochtend dat ik er was. Maar vaak merk je dat het nog prima te doen is als je op tijd gaat.

Tuincentrum Borghuis

Ook de vissen waren een grote hit!


Scoor tegelijk je kerstboom bij de kerstboom drive van Tuincentrum Borghuis

Tuincentrum Borghuis heeft een kerstboom drive & de website van Tuincentrum Borghuis belooft dat je binnen 5 minuten klaar kunt zijn.

  1. Je Parkeert de auto bij de Kerstboom Drive aan de kant van de Vliegveldstraat.
  2. Je zoekt jouw boom uit.
  3. De kerstboom wordt genet en de medewerkers helpen met het inladen.
  4. Driving home for Christmas met de perfecte kerstboom, klaar om versiert te worden!

Tip: wil je én naar het tuincentrum én een kerstboom scoren dan kun je het beste eerst het tuincentrum bezoeken en dan tijdens je rondje tuincentrum je kerstboom uitzoeken. Na afloop rij je door de drive om je boom op te halen. Easy!

Jij kunt een kerstboom winnen! Let op: deze winactie is verlopen

Wij gaan de komende tijd op Vettt wat kerstcadeaus weggeven, en dit is de eerste. In samenwerking met Tuincentrum Borghuis kun jij een kerstboom t.w.v. 29.95 winnen.

  1. Wat moet je doen?Plaats een reactie onder de Facebook post en tag diegene met wie je dit jaar onder de kerstboom wilt zitten.
  2. Zorg dat je Vettt volgt op Facebook en/of Instagram
  3. Zorg dat je Tuincentrum Borghuis volgt op Facebook en/of Instagram

De winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld.

Wil je geen enkele winactie missen, zorg dan dat je ingeschreven staat voor de Vettt nieuwsbrief.

Tuincentrum borghuis

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Tuincentrum Borghuis in Deurningen.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.