Terug van weggeweest: gratis kerstcadeautje voor jouw kind! Dit jaar op 4 locaties!

Door

Laatste update: december 2023

Sinterklaas was een feest, langzaam leven we toe naar kerst. Heeft u nog knuffels die een nieuw huisje zoeken? Geef deze dan aan Jongbloed Fiscaal Juristen. Zij maken er andere kinderen – tijdens de kerstdagen – heel blij mee.

Want na het succes van de afgelopen 2 jaren, worden er dit jaar weer honderden kinderen blij gemaakt met een gratis knuffel uit de prachtige kersttuin.

Nieuw: dit jaar kerstknuffels op 4 locaties in Enschede + scoor een volle stickerkaart

De Kersttuin bij Jongbloed Fiscaal Juristen is inmiddels een mooie traditie met de “Kerstbomen Knuffel Actie”.
De kerstman heeft het aantal kersttuinen voor kinderen dit jaar uitgebreid met drie extra kersttuinen. Dit jaar staan er ook prachtig verlichte bomen bij Hofsteenge & Wesseling notarissen, Jähnig + Ter Braak hypotheken en bij Jongbloed Accountants. Deze ondernemers doen dit jaar ook belangeloos mee aan de kersttuin actie en zullen elke dag weer een leuke kersttuin met knuffels verzorgen.

De verschillende locaties zouden het te gek vinden als jullie langskomen. Om het extra leuk te maken om alle 4 de locaties te bezoeken kun je bij je eerste locatie een stickerkaart ophalen. Vervolgens haal je op de volgende locaties niet alleen een knuffel op, maar ook een sticker. Lever je volle stickerkaart in en maak zo kans op te gekke verrassingen!

De actie was de afgelopen twee jaar een groot succes: de bomen waren gevuld met knuffels. Maar liefst 500 blije kinderen hebben een knuffel uit de kerstbomen aan de Marthalaan gepakt. Des te meer reden om het dit jaar weer te doen én uit te breiden met andere leuke cadeautjes. En met deze nieuwe locaties. En reden voor een oproep aan jullie. Want om zoveel mogelijk kinderen blij te kunnen maken is Jongbloed nog op zoek naar knuffels!

Help je mee? Een oproep aan iedereen met overtollige knuffels in huis…

Wil jij jouw steentje bijdragen? Dat kan! Ga op zoek naar knuffels die liggen te vereenzamen, doneer ze en maak er andere kinderen blij mee!

Je mag de knuffels (gewassen) langsbrengen (tijdens kantoortijden) aan de Marthalaan 5, dit kan t/m 28 december maar hoe eerder hoe beter! Lukt het je niet om de knuffels langs te brengen, dan haalt Jongbloed Fiscaal Juristen ze graag op als je in Enschede woont. Wil je de knuffel op laten halen? Stuur dan een mailtje aan secretariaat@jongbloed.tv en vermeld om hoeveel knuffels het gaat en waar je woont.

Nieuw: haal een stickerkaart op en maak met een volle kaart kans op leuke verrassingen!

De deelnemende locaties zouden het helemaal fantastisch vinden als je alle locaties komt bezoeken! Haal bij de eerste locatie een stickerkaart op en neem die vervolgens mee naar de overige locaties om daar een knuffel én sticker op te halen? Kaart vol? Lever hem in op de laatste locatie en wie weet win je nog een te gekke verrassing!

Kom je de kersttuinen bezoeken?

De kersttuinen zijn vanaf 12 december t/m 29 december 2023 geopend, tijdens werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur. Tip: de kersttuinen zijn op zijn mooist als het schemerig wordt, alle kerstbomen rondom de panden zullen dan prachtig verlicht zijn! Ook kun je een fietstocht met je ouders (of schoolklas) organiseren waarbij je met de fiets alle kersttuinen kunt bezoeken.

De deelnemende locaties:

  • Jongbloed Fiscaal Juristen (Marthalaan 5 Enschede)
  • Hofsteenge & Wesseling notarissen (Hengelosestraat 42 Enschede)
  • Jongbloed Accountants (Hendrik ter Kuilestraat 137 in Enschede)
  • Jähnig + Ter Braak Hypotheken (Haaksbergerstraat 248 Enschede)

Kerstknuffel actie Jongloed

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.