Terug van weggeweest: gratis kerstcadeautje voor jouw kind!

Door

Sinterklaas was een feest, langzaam leven we toe naar kerst. Heeft u nog knuffels die een nieuw huisje zoeken? Geef deze dan aan Jongbloed Fiscaal Juristen. Zij maken er andere kinderen – tijdens de kerstdagen – heel blij mee.

Want na het succes van vorig jaar, maakt Jongbloed Fiscaal Juristen ook dit jaar weer honderden kinderen blij met een gratis knuffel of een gratis speeltje. Bij het kantoor van Jongbloed Fiscaal Juristen is een prachtige kersttuin ingericht (Marthalaan 5, Enschede). Hier staan vanaf 15 december verschillende kerstbomen waar knuffels en ingepakte cadeautjes inhangen voor de kinderen. Ouders of opa’s en oma’s kunnen samen met hun (klein-)kinderen gezellig langskomen om gratis iets moois uit te zoeken.

De actie was vorig jaar een groot succes: de bomen waren gevuld met knuffels. Maar liefst 500 blije kinderen hebben een knuffel uit de kerstbomen aan de Marthalaan gepakt. Des te meer reden om het dit jaar weer te doen én uit te breiden met andere leuke cadeautjes. En reden voor een oproep aan jullie. Want om zoveel mogelijk kinderen blij te kunnen maken is Jongbloed nog op zoek naar knuffels!

Help je mee? Een oproep aan iedereen met overtollige knuffels in huis…

Wil jij jouw steentje bijdragen? Dat kan! Ga op zoek naar knuffels die liggen te vereenzamen? Doneer ze en maak er andere kinderen blij mee!

Je mag de knuffels langsbrengen (tijdens kantoortijden) aan de Marthalaan 5, bij voorkeur voor 10 december 2022. Hoe eerder hoe beter! Lukt het je niet om de knuffels langs te brengen, dan haalt Jongbloed Fiscaal Juristen ze graag op als je in Enschede woont. Wil je de knuffel op laten halen? Stuur dan een mailtje aan info@jongbloed.tv en vermeld om hoeveel knuffels het gaat en waar je woont.

Kom je de kersttuin bezoeken?

Alle kinderen zijn van 12 t/m 23 december weer van harte welkom om iets leuks uit te zoeken. Uiteraard mag je ook dan nog knuffels inleveren.

Kerstknuffel actie Jongloed

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.