Ben je op zoek naar speelgoed? Van de Riet Speelgoed heeft het!

Door

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor een kind? Geen zin om de stad in te gaan of om op internet te speuren? Dat hoeft ook niet. Wat je doet? Stuur een whatsapp naar Van de Riet Speelgoed. Shoppen was nog nooit zo handig. Wil je de producten liever zien? Stap in de auto en rij naar de prachtige winkel in Ambt-Delden, tussen Delden en Goor. Geen parkeerkosten en voor de deur is voldoende parkeerplek.

Wat maakt Van de Riet Speelgoed uniek?

Zo van de buitenkant verwacht je niet dat je hier zo’n uitgebreide speelgoedzaak gaat vinden. Het lijkt wel een verborgen geheim. De hele beneden- en bovenverdieping staat vol met speelgoed. Kleinere dingen, maar ook het ‘grote spul’. En het allermooiste van deze winkel in Twente? De mensen die er werken weten dus precies wat ze in de winkel hebben. Dus zoek jij een cadeau t.w.v. 10 Euro voor een meisje van 4 jaar die van knutselen en prinsessen houdt dan weten zij precies waar je moet kijken!

Naast dat ze precies weten wat er in de winkel ligt, hebben ze ook veel op voorraad. Zo hadden ze afgelopen zomer als één van de weinigen nog trampolines en zwembaden beschikbaar.

Bekende merken en speelgoed dat Van de Riet Speelgoed verkoopt

Welk speelgoed ze hebben? Wat niet! Denk aan merken als LEGO, Sylvanian Families, BERG Skelters, PUKY (van de loopfietjes), TopModel, Baby Born, LOL, VTech, Playmobil, Diamond painting, Bruder/Siku, NERF, Kapla, Barbie maar ook allerlei steppen van bijvoorbeeld MICRO-step (veel stuntsteps!).

Wat ook heel populair schijnt te zijn zijn de wetenschap spelletjes waarmee je je eigen vulkaan of bijvoorbeeld je eigen parfum maakt. En wat dacht je van het kweken van kristallen? En ze hebben een heel groot aanbod aan spellen.

Maar ook trampolines van verschillende merken (die je buiten kunt uittesten, speelhuisjes en zwembaden. Onderdelen verkopen ze trouwens ook, onze rand van de trampoline is kapot, die is bij Van de Riet Speelgoed los te koop!

Wat ik daarnaast heel uniek vind, de mensen van Van de Riet hebben klantvriendelijkheid écht hoog zitten. Ze runnen deze zaak met heel veel liefde en passie en onderscheiden zich zo echt van de ketens en webshops. En juist doordat ze zoveel kennis hebben, kunnen ze je heel goed adviseren. Dat is fijn bij kleiner speelgoed, maar helemaal bij ‘duurdere’ producten, zoals een zwembad, een skelter of een trampoline.

Van der Riet speelgoed
Het hele jaar vind je hier een compleet aanbod. Ook de zwemspullen zijn in de winter beschikbaar. Leuk voor een cadeau voor een kindje die bijvoorbeeld zijn zwemdiploma haalt!

Van der Riet speelgoed
Deze treinbaan van Brio kan in de winkel getest worden.
Tractoren in overvloed!

Heb je vragen over een cadeau of een product? Stuur een appje!

Helemaal nieuw dit jaar is de Whatsapp-functie. Mijn dochter had onlangs een kinderfeestje. De jarige wilde graag een dagboek met slot hebben. Mooie kans voor mij om de Whatsapp-functie te testen. Dat werkt echt super! Maar eerlijk gezegd, eigenlijk moet je er gewoon een keer langs gaan want het is echt een feestje zoveel mooi speelgoed!

Handig toch! Daarna betaalde ik per tikkie en werd het ingepakt thuisbezorgd!

Shoppen met de huidige maatregelen.

Je kunt met de huidige maatregelen bij Van de Riet jouw tijdsblok reserveren, zelfs in de avonduren! Dit kun je doen door ze even te bellen of via Whatsapp contact te hebben. Via de link onderaan deze blog vind je de contactgegevens.

Nieuwsgierig geworden?

Heb jij nog cadeau’s nodig, of wil jouw kind heel graag zijn zakgeld uitgeven? Ik zou er gewoon eens langs gaan! Op de website vind je de openingstijden en meer informatie. Ga je liever niet de winkel in? Stuur Van de Riet Speelgoed dan een Whatsapp met jouw vragen: 06-43136196.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.