KIDDOS Toys Club: iedere maand nieuw speelgoed

Door

Toen ik over KIDDOS Toys Club hoorde (thanks Gijs!), was ik gelijk enthousiast. Het zou een speelgoed abonnement zijn op duurzaam speelgoed, waarbij je voor jouw kind (tot 6 jaar) iedere maand nieuw speelgoed krijgt. Ze hebben echt fijn, mooi en duurzaam speelgoed.

Iedere maand nieuw duurzaam speelgoed passend bij jouw kind

Je herkent het vast. Overal ligt ‘zooi’ en nergens wordt echt mee gespeeld. Vaak verandert dat al, nadat je er een keer flink de bezem doorheen hebt gehaald en ze hun eigen speelgoed opnieuw ‘ontdekken’. Daarnaast veranderen de interesses van je kind, maar je wilt natuurlijk niet elke maand iets nieuws kopen. Hoe fijn is het dan, dat je iedere maand goed, mooi en vooral duurzaam speelgoed thuis gestuurd krijgt. Helemaal aangepast op de wensen van jouw kind. Steeds weer een verrassing en steeds nieuwe ‘speel’-uitdagingen.

kiddos toyclub
Fotocredits: Kiddos Toys Club

Klinkt goed, maar hoe werkt dat dan?

Je kunt zelf een abonnementsvorm uitkiezen. Je hebt de keuze uit een abonnement voor 1 maand, 3 maanden of een jaar (€19,95 per maand) voor 1 kind. Er is ook de mogelijkheid om een abonnement cadeau te geven.

Als je jouw kind(eren) hebt aangemeld dan krijg je een verzoek om de voorkeuren van jouw kind(eren) door te geven.

Zo kregen wij deze week een marktkraam, met groente en fruit, een kassa compleet met briefgeld, muntgeld en een pinpas én een prachtige XL Safari puzzel. Met een nieuwwaarde van € 155,-. Coco vond het geweldig, we hebben samen een winkeltje ingericht op haar kamer en

kiddos toysclub
Het speelgoed zit in zo’n mooie tas, alle kleine spulletjes goed verpakt in linnen tasjes. Ik had een heel blij kind!

Wat zit er in de KIDDOS tas?

Je zult altijd duurzaam, educatief speelgoed vinden dat aansluit bij de interesses van jouw kind(eren) die je aan KIDDOS Toys Club hebt doorgegeven.

Fotocredits: KIDDOS Toys Club

VETTT helpt KIDDOS naar Twente

In het westen van het land is KIDDOS al erg populair. In Twente zijn er al wat ouders die lid zijn van de KIDDOS Toys Club, maar het concept is op dit moment nog vrij onbekend.

Dat is natuurlijk helemaal niet erg, dat kost wat tijd. Maar op het moment dat er 10 leden zijn in Twente, dan kan er nog duurzamer gespeeld worden. Dan kan het speelgoed namelijk onderling gewisseld worden en hoeft het niet steeds terug naar het hoofdkantoor in Amsterdam.

Speciale actie voor VETTT lezers: 10% korting op jouw jaarabonnement

Ben jij ook enthousiast over dit duurzame speelgoedconcept? Wil jij graag dat jouw kind met duurzaam speelgoed speelt en vind je het fijn dat hij/zij daar maandelijks in kan afwisselen? Doe dan mee en help KIDDOS voet aan de grond te krijgen en in Enschede, Hengelo en Borne 10 leden te behalen!

Als er 10 leden zijn, dan komt KIDDOS Toyclub naar Twente om het speelgoed af te geven en weer in te nemen. Met als voordeel dat er geen verzendkosten meer berekend hoeven te worden. Win-Win!

De voorwaarden:

  • Je woont in Hengelo, Enschede of Borne*
  • Sluit voor 31 januari 2021 een jaarabonnement af met kortingscode Vettt10 en ontvang 10% korting op je abonnement.
  • Zijn er na 31 januari 10 leden in Twente, dan betaal je vanaf dan geen verzendkosten meer (5 Euro).
  • De eerste tassen met speelgoed ontvang je dan vanaf februari
  • Als het minimale aantal van 10 deelnemers niet wordt gehaald, dan heb je het recht om je abonnement voortijdig te beëindigen, met inachtneming van 1 maand opzegtermijn. Dit geef je dan door per mail (info@kiddostoysclub.nl)

* Ben je enthousiast maar woon je niet in deze gemeentes? Je kunt dan ook een lidmaatschap afsluiten, er komt dan 5 Euro aan verzendkosten bij.

Enthousiast? Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website: KIDDOS Toys Club

Sharing is caring!

Ben jij net zo enthousiast als mij? Deel deze blog vooral met mensen in je omgeving!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.