VTech Marble Rush – supervettte knikkerbaan (4+)

Door

Kees(5) en Toon (3) waren door het dolle heen, want hun nummer 1 van het verlanglijstje kwam al eerder dan 5 december! Zij mochten de nieuwste knikkerbaan van VTech (marble rush) uit testen. VTech lanceerde dit jaar een set van 3 knikkerbanen, van klein tot groot. Wij mochten de Rocket set electronic M100E uittesten. Dit is de middelste wat betreft de grootte. Een set met 75 onderdelen waarmee je 3 verschillende knikkerbanen kan bouwen.

De jongens wisten van niets en toen we samen het pakket open maakten was het huis te klein voor hun enthousiasme. De boterhammen werden niet meer aangeraakt, want uiteraard moest de knikkerbaan direct in elkaar gezet worden. Er zit een duidelijke beschrijving bij waarmee je 3 verschillende knikkerbanen kan bouwen…. Geen verrassing, maar dit moest natuurlijk meteen de grootste zijn. Het in elkaar zetten was binnen 15 minuten gebeurd. Kinderen vanaf 6 jaar zouden dit waarschijnlijk ook zelf kunnen doen.

Zoals bij veel speelgoed van VTech heeft de knikkerbaan ook licht- en geluideffecten. Dit maakt het voor kinderen extra leuk. Ben je het zelf zat? Er zit een uitknop op!

knikkerbaan

Wat wij een extra voordeel vinden zijn de grote knikkers die erbij zitten. Deze zijn een slag groter dan normale knikkers, en goed terug te vinden. het zijn er 10, van alle 5 kleuren 2. Met een kruipende baby is dit heel erg fijn. De jongens weten dat als hun jonge broertje Teus op de grond gaat ze de knikkers op moeten bergen en ze tellen of ze er allemaal in zitten. Door de kleuren kunnen ze dit makkelijk zelf.

Zoek je nog een cadeau? Deze knikkerbaan is geschikt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar en echt een aanrader. Bij ons heeft de 3-jarige hem overigens ook goedgekeurd. Er zijn nog 2 andere sets verkrijgbaar, een kleinere en een grotere. En uiteraard staan deze alweer op het lijstje (net als samen met nog 100 andere die-wil-ik-hebben-dingen)! Deze VTech Marble Rush Rocket Set – Electronisch is onder andere te koop bij Van de Riet Speelgoed in Delden (€ 37,99), daar is de kleinere set ook te koop (€ 20,99) of online bij Intertoys voor €39,99.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.