De weekendtips 9 t/m 11 juni

Het weekend staat weer voor de deur én wat staan er weer veel leuke dingen gepland voor dit weekend. Het beloofd ook nog eens lekker weer te worden, genieten maar! Veel plezier met de tips , we hopen dat je er wat aan hebt!

1o juni: Schoffies en Schatjes Knutselclub (Glanerbrug)

Zaterdag ben je vanaf 11.00 welkom bij de knutselclub van Schoffies en Schatjes. In de kledingzaak ga je aan de slag met strijkkralen! Voor meer info check je het Facebook event.

10 juni: IVN Slootjesmiddag (Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Hellendoorn)

Voor kinderen en hun (o)pa’s en (o)ma’s een leuke, leerzame en spannende activiteit, georganiseerd door IVN-Enschede!
Wat leeft er allemaal in het water? Met schepnetjes en emmers gaan we proberen om enkele waterdiertjes te vangen. Je mag natuurlijk ook je eigen schepnetje meebrengen. Daarna gaan we kijken of we er, met behulp van zoekkaarten, achter kunnen komen wat voor diertjes we gevangen hebben. En met een vergrootglas kun je ze nog beter zien! Voor meer info klik je hier.

11 juni: Kunst in het Volkspark (Enschede)

De 24e editie alweer: Kunst in het Volkspark! Heerlijk in de buitenlucht genieten van kunst, muziek en lekker eten en een drankje. En hoe leuk, één van Vettt’s favorieten, STOET, verhuist dit weekend voor even naar het Volkspark. STOET gaat namelijk een plekje vullen in dit mooie park. Lekker, lekker! Voor meer info: Kunst in het Volkspark.

11 juni: Open dag Het WeustHag (Hengelo)

Verenigingen en stichtingen in het Weusthag houden zondag 11 juni open huis: de WeustDAG. Tussen 11 en 16 uur kan je een kijken nemen en is er van alles te doen. Wat dacht je van een gave kabelbaan, rondleidingen, (actieve) clinics en workshops, waterbeestjes zoeken, pony rijden en nog heel veel meer! Voor meer info kijk je hier.

11 juni: Lentefeest Poort Buiten (Arboretum, De Lutte)

In Arboretum Poort Bulten organiseert Natuurmomenten zondag een superleuke dag. Vanaf 11.00 uur heet Eddy Zoey (met gitaar!) je van harte welkom, je kunt zelf een een picknickmand samenstellen, een workshop ‘lente’rap maken met Eddy Zoey, alles te weten komen over bijen, waterbeestjes vangen, een knapzak maken, vogels spotten of bloemen schilderen. De Picknickmand kun je van tevoren bestellen. Voor meer info: Natuurmonumenten Lentefeest. 

11 juni: Engelse dag (Boekelo)

Zondag waan je je in Britse sferen in Boekelo. Austin Healey auto’s bekijken, Gin-Tonics (!) proeven, een virtuele rondleiding door de MeanTime brouwerij en kinderen vermaken zich in Piccadilly Circus. En de shoppers kunnen zich ook uitleven, de Local Sunday Market is er namelijk bij met een mini-markt. Voor meer informatie check je de Facebook page. 

11 juni: Twentenannies Festival (Enschede)

Op 11 juni 2017 vindt het TwenteNannies Festival plaats ter ere van hun verjaardag. Een middag vol met spetterende activiteiten voor alle kids uit Twente! Schmink, springkussen, knutselen, dansen en nog veel meer! Toegang is gratis. Laat alleen even weten of je komt, dat kan via de website. Voor meer info kijk je op de website.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.