Hoe maak je een Pokémon traktatie?

Pokémon kaarten, Pokémon game, Pokémon film, Pokémon pyjama en Pokémon go. Aan dit lijstje kan ik nu ook een Pokémon traktatie toevoegen. Mijn zoon Juliën is fan van Pokémon. Hij in werd in januari tien jaar en raad eens wat hij wilde trakteren? Juist, iets met Pokémon. Dus ik belandde al snel op Pinterest waar je je hart kunt ophalen als het over kinder traktaties gaat.

Heel even dit..

Ik vind kinder traktaties zwaar overschat. Dus als je een broertje dood hebt aan traktaties in elkaar flansen, of je hebt je energie nodig om alle ballen thuis hoog te houden? Lees dan niet verder maar koop gewoon een paar zakken popcorn, wat leuke kartonnen bekers et voila. Eventueel koop je nog wat pakjes drinken en dan heb je een prima traktatie, niet moeilijk doen. Wat het ook áltijd goed doet zijn de nibb-its chips ringen aan een dropveter. Die maakte ik voor de achtste verjaardag van Juliën en dat vond hij de mooiste traktatie ooit zei hij toen. Maar dit keer had ik een goede nacht gehad en wonder boven wonder was ik op tijd begonnen aan de traktatie. Dus ik dacht: “kom, ik ga eens lekker aan de knutsel.”

Wat heb je nodig voor een Pokémon traktatie?

  • Een printer
  • Printpapier, het liefst wat dikker. 200/ 220 grams.
  • Prittstift
  • Schaar
  • Iets om in de doosjes te stoppen
  • Tijd en zin
Pokémon traktatie

Hoe ga je te werk?

  1. Via deze link (www.printjetraktatie.nl) kun je een ontwerp voor een Pokémon doosje downloaden. Deze print je uit. Doe er maar een paar extra zodat je een foutje kan maken.
  2. Het handigste is om eerst alles uit te knippen en die daarna te vouwen en in elkaar te zetten. Zo krijg je er wat handigheid in en kun je sneller werken.
  3. Stop een kleinigheidje in de doosjes. Ik bestelde voor 1,83 vijftig Pokemon stickers op Aliexpress via deze link. Natuurlijk kun je deze ook weg laten als je niet op tijd bent. Over het algemeen moet je best even wachten op een bestelling van alie express.
  4. Ik deed er ook van die kleine zakjes gummie beertjes in. Maar je zou er ook popcorn in kunnen doen, of smarties, of iets anders wat je kind leuk of lekker vindt.
Pokémon traktatie

De kinderen hadden wel zin om te helpen dus we hebben met z’n drieën aan tafel zitten knutselen. Heb je geen zin om dit samen te doen of wil je het gewoon even snel doen, dan raad ik je aan om het ‘s avonds te doen als de kinderen in bed liggen. Of organiseer met vriendinnen een traktatie knutsel avond met wijn en hapjes! Of ga ik nu te ver? 😉

Meer inspiratie nodig?

Ben je op zoek naar meer traktaties? Klik dan hier voor wat Vettt inspiratie. Ik heb me dit jaar onsterfelijk gemaakt met deze Pokémon traktatie. Besteed jij veel aandacht aan traktaties? Welke traktatie maakte jij al eens? Ik ben benieuwd!

Over Heleen

Meer blogs van Heleen lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.