5 x leuk gepersonaliseerd vaderdagcadeau

Door

Vaderdag komt eraan, een gepersonaliseerd vaderdagcadeau is dan superleuk om te geven. Ik ben van het soort die een dag van tevoren nog wat moet bedenken. Of dezelfde ochtend. Op dit moment hebben we nog een week om iets leuks te bedenken. Maar tip van mij voor jou: ga er gelijk mee aan de slag, plaats je bestelling en hij heeft het nog op tijd in huis!

#1 Een mooie foto af laten drukken

Net zoals wij vaak dingen op het laatste regelen, is er ook nog wat winst te behalen in het afdrukken en inlijsten van foto’s. Nu hoop ik dat Maurice deze blog niet leest, ik ga dit jaar voor een mooie afgedrukte foto. Of twee. Een lijst eromheen, hoeft de man des huizes hem alleen nog maar aan de muur te hangen. Bij Smartphoto kun je de foto’s af laten drukken op allerlei materialen, zoals hout, aluminium of forex. Ik ga gewoon voor de simpele versie: de foto op poster. Lijkt me een perfect gepersonaliseerd vaderdagcadeau!

Gepersonaliseerd vaderdagcadeau

#2 Klein fotoboekje laten maken

Herken je dat, dat je al je vakantiefotoboeken nog moet maken? Oh, en de geboorteboeken ook…maar daar kun je dan pas aan beginnen als het vakantieboek van voor de geboorte klaar is. Vaak wil je zo’n groot fotoboek zo mooi maken dat er heel veel tijd in zit. Dus je stelt het uit, herkenbaar?

Wat wij tegenwoordig vaak doen is dat we na een bepaalde gebeurtenis, zoals een vakantie of een verjaardag, een klein fotoboekje laten afdrukken. De grote komt dan op de to-do-lijst. Die inmiddels vrij lang is! Zo’n klein boekje is vaak met een half uurtje klaar en kinderen vinden het leuk om er later in te kijken. Hoe leuk is het dat je een fotoboek maakt met allemaal leuke momenten van afgelopen jaar! De kleine fotoboekjes vind je hier.

Gepersonaliseerd vaderdagcadeau

#3 Een toffe sleutelhanger voor vaderdag

Van sommige dingen heb je er nooit genoeg, zoals een sleutelhanger :-). Op de website van Smartphoto staan allemaal voorbeeldjes, maar dat is mij net wat te cheesy. Hoe leuk is het als je een foto maakt van je kind met de sleutel voor in zijn/haar handje, voor de oogjes, of je maakt een leuke foto van babyvoetjes (als je een baby hebt) met de sleutels erbij.

Gepersonaliseerd vaderdagcadeau

#4 Een reisbeker zelf ontwerpen

Is de vader in kwestie veel onderweg? Hoe leuk is het om een reisbeker met een foto te geven. Hier moet je natuurlijk ook wel weer je best doen om een leuke foto te schieten van je kind(eren). Op Pinterest vind je heel veel leuke inspiratie via dit linkje. Leuk en ook nog eens heel nuttig!

Gepersonaliseerd vaderdagcadeau

#5 Pennenhouder

Dit gepersonaliseerde cadeau voor vaderdag is perfect voor ons, Maurice (aka Jan Doodle) is namelijk 24/7 in de weer met zijn stiften. Een mooi doosje waarin hij ze kan bewaren voor op zijn bureau is perfect. Het staat natuurlijk ook tof op het bureau van de vader in kwestie. Het zou leuk zijn als je een gepersonaliseerd pennenbakje maakt van een tekening van je kind, of juist van je kinderen die aan het tekenen zijn. Als je kind zelf schrijft is het ook leuk om hem/haar een lief berichtje te laten schrijven en daar een foto van te maken. Die kun je dan weer op het pennenbakje laten zetten.

gepersonaliseerd vaderdagcadeau

Wat doe jij met vaderdag?

Ik ben benieuwd of jullie nog wat leuks gaan doen voor vaderdag? Mocht je leuke tips hebben die je wilt delen, graag! Vinden we leuk!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Smartphoto.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.