5 x leuke uitjes voor meisjes

Door

Het voorjaar is ons favoriete seizoen. De zon gaat vaker schijnen, de natuur ontwaakt uit een winterslaap en er ontstaat volop levendigheid buiten. Wij krijgen dan weer zin om gezellig op pad te gaan. Met een zoon én een dochter zoeken we vaak een middenweg, maar als ik alleen met Roos op pad ga kiezen we echt voor een gezellig meiden uitje! We zijn op zoek gegaan naar leuke uitjes voor meisjes. Hierbij een aantal leuke tips voor uitjes met meisjes.

1. Leuke uitjes voor meisjes: ’t Theeluttke (De Lutte)

Boek eens een high tea met je dochter(s). Even heerlijk samen bijkletsen onder het genot van thee en lekkernijen. Bijvoorbeeld bij ’t Theeluttke in De Lutte. Je komt binnen in een sfeervol pand dat in Engelse stijl is ingericht én ze hebben een speciaal Tea for Kids-arrangement.

 

2. Leuke uitjes voor meisjes: K3 op Wortelpop (Beerze)

Vorig jaar maakten we kennis met Wortelpop; hét festival voor de hele familie. Een super leuk evenement met een programma voor jong en oud. Dit jaar vindt Wortelpop plaats op 2 augustus. Voor de meiden wordt het dansen geblazen, want K3 komt optreden! Kaarten kosten € 9,50 en zijn verkrijgbaar via www.wortelpop.nl.

Wortelpop 2017

3. Leuke uitjes voor meisjes: Krazy Kangaroo (Enschede)

In Enschede vind je een waar springparadijs! Bij Krazy Kangaroo kun je heerlijk vrij trampoline springen en je salto’s oefenen. De minimum leeftijd is 8 jaar, maar op speciale tijden is er een Kidsjump voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Reserveren is wel gewenst.

Krazy Kangaroo

4. Leuke uitjes voor meisjes: Kitsch & Koekjes (Oldenzaal)

Wil je lekker creatief aan de slag? Dan is een workshop bij Kitsch & Koekjes in Oldenzaal een aanrader. Er worden regelmatig moeder-kind workshops gegeven! De ruime keus in materiaal in combinatie met de persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat je niet alleen met iets moois, maar vooral met een bijzondere ervaring naar huis gaat.

Kitsch en Koekjes

5. Leuk uitje voor meisjes: Shakes & Cakes (Oldenzaal en Enschede)

Shoppen met meiden is altijd een goed idee! Een geslaagde winkeldag in Oldenzaal of Enschede sluit je perfect af bij Shakes & Cakes. Met een overheerlijke freakshake, een huisgemaakt taartje of een kids borrelplank vier je al je aankopen. Je kunt hier trouwens ook je verjaardagsfeestje vieren!

shakes en cakes

Over Ann

Meer blogs van Ann lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.