Herfst, de tijd voor pantoffels!

Oké, oké, accepteren en meebewegen. Het is inmiddels herfst, dat gaat ook niet plots veranderen doordat ik een voorkeur voor de zomer heb. Dus dan moeten we er ook maar het beste van maken. Het ideaalbeeld van de herfst is dan ook: droog weer, lekker wandelen bij een fris zonnetje, en dan met een voldaan gevoel je huis weer instappen. De wangen nog koud, schoenen uit, pantoffels aan en met warme chocomelk voor de kachel. Nu hebben we in ons huis een nieuwe kachel, en chocomelk in de koelkast staan. Dus op zoek naar de laatste voorwaarde voor handhaving in het najaar: goede pantoffels!

Aan de Bergstein Pantoffels

Mijn jongens waren tot nu toe niet zo van de pantoffels. In het najaar koos ik vooralsnog dan ook voor dikke slofsokken met antislip. Pantoffels hebben vaak een té stevige zool, waardoor het niet meer knus voelt. Of er zit helemaal geen goede zool onder en ze lopen dan ook al snel scheef op die dingen. Maar toen kwam ik deze beauty’s van Bergstein tegen!

Van Regenlaars naar Bergstein pantoffels

Dankzij de grote liefde die ik voel voor de regenlaarzen van Bergstein kwam ik ook hun pantoffels op het spoor. Ik vond ze vooral erg mooi, met die vilten uitstraling. En ik ben wel gevoelig voor ‘mooi’. Maar inmiddels ben ik een wijs mens geworden en heb ik geleerd verder te kijken dan dat. Met twee jonge jongens moeten ze ook wel praktisch en goed zijn.
Dus tijd voor de test! Mijn mannen mochten zelf een kleur kiezen en kozen allebei voor dezelfde kleur als hun regenlaarzen. Dat houdt het leven voor mij nog eens lekker overzichtelijk. Toen ze bezorgd werden was het dan ook meteen duidelijk welke sloffen voor wie waren.

Bergstein pantoffels

De pantoffels hebben een wollen binnenkant. De zool is stevig en vervaardigd uit vilt en latex. Door die stevige zool lopen de jongens er ook echt goed op. Bovendien sluit de pantoffel ook bij de enkel goed aan. En aangezien ze de pantoffels dit seizoen veel uren zullen dragen vind ik dat wel belangrijk. Maar ze blijven wel de knusse pantoffellook hebben.

Yes, ze zijn er ook voor mijn voeten!

Mijn jongste is 2 en kan ze prima zelf aantrekken, ik vind het dan ook een top aankoop. Sterker nog, ik wil ze zelf ook wel! Eerst werd ik nogal teleurgesteld, want overal zag ik ze alleen te koop als cozy sloffen voor kinderen. Máár… blijkbaar wel voor kinderen die zelfs maat 46 kunnen hebben. Whoop! Tijd voor mijn eigen variant dus. De vele kleurenopties van Bergstein zijn inmiddels bij bijna iedereen wel bekend en ze zijn dus voor heel kleine, lieve dreumesvoetjes tot veel grotere voeten te koop. Deze leuke Bergstein pantoffels shop je o.a bij Bol.com voor 29,95 Euro.

Over Femke

Meer blogs van Femke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.