Een middagje schoenen shoppen bij Nijhof Schoenen in Hengelo

Ik zag de Shoesme herfst/wintercollectie al vaker voorbij komen en ik vind de collectie te gek. Nu blijkt dat Nijhof Schoenen in Hengelo een shop-in-shop van Shoesme heeft. Op een donderdagmiddag reed ik samen met Pippa en Coco richting Hengelo om een paar fijne nieuwe stappers aan te laten meten. Want jup, het écht herfstweer lijkt eraan te komen.

Nijhof Schoenen in Hengelo

Als je met kinderen gaat shoppen, wat overigens niet onder mijn favoriete bezigheden valt, is het fijn dat het allemaal een beetje relaxed verloopt. Helemaal met twee kinderen, waarvan de jongste een 2-jarige is, is het een uitdaging om het zo te laten verlopen dat niet de complete winkel verbouwd wordt. Ik blijf het een uitdaging vinden…

Lief kindvriendelijk personeel kan hierbij het verschil maken. En dat deed het bij Nijhof Schoenen. We kwamen rond 17.00 uur  aan (een uur voor sluit) in een zo goed als lege winkel, tip van mij voor jou! De kinderen gaf ik onderweg een boterham zodat we niet uitgehongerd aan dit avontuur beginnen. De kinderen vliegen gelijk naar de kinderhoek, halen alle dino’s (die net zijn rechtgezet) van de plankjes en zijn heerlijk aan het spelen.

Nijhof Schoenen

Haar wel een beetje in de war maar verder voorbeeldig deze 2 🙂

Shoesme Shop-in-Shop

Begin van dit jaar heeft Shoesme een shop-in-shop geopend bij Nijhof Schoenen. Nijhof Schoenen is één van de eerste winkels in Nederland met een shop-in-shop van Shoesme. Hiermee biedt Nijhof Schoenen een brede en diepe Shoesme collectie aan. En dat is goed nieuws voor jou, want die collectie is superleuk!

Nijhof Schoenen

Alle dino’s worden verzameld 🙂

Nijhof Schoenen

De Shoesme regenlaarsjes vind ik ook zo leuk!

Ik kijk wat rond en al snel worden we geholpen door een verkoopster die gespecialiseerd is in kindervoetjes. Je merkt gelijk dat ze dit vaker doet, de kinderen zijn dol op haar. De voetjes worden opgemeten en ze komt met twee paar schoenen voor beide meiden weer terug.

Less is more!

En daar was ik blij mee, twee paar schoenen! Van tevoren sprak ik met Pippa af dat we de schoenen allebei mooi zouden moeten vinden, dat was een tip van Stijlcoach Yolande Avé waar ik eens een workshop volgde. Pippa is 7 en houdt ontzettend van hakjes, glitters, goud, zilver en pareltjes. En dan het liefst heel veel. Het laatste waar ik zin in had was een discussie over 10 paar verschillende schoenen. Dat bleek allemaal niet nodig, want van die 2 paar die allebei te gek waren, had ze al snel een paar uitgekozen (die met het hoogste hakje!). Op de catwalk met megaspiegel test ze met een grote smile of de schoenen lekker zitten en fijn lopen. Ze is blij. Ze gaan niet meer uit.

Op één van de 2 paren voor Coco was ik op slag verliefd. Wat een toffe schoenen! De mening van Coco is wat minder sterk en als ze de glitterschoenen die ze eerst op het oog heeft, 3 minuutjes niet meer ziet is ze net zo verliefd op de zwarte bikerboots als haar moeder. Binnen een half uurtje zijn we klaar. Ik hou ervan!

Nijhof Schoenen

Kinderschoenen bij Nijhof Schoenen

Er is écht een groot aanbod bij Nijhof Schoenen. Ze verkopen merken als Develab, Red rag, Giga-small, Shoesme en Twins en Tracks. De winkel is heel ruim opgezet met een leuke kinderhoek en natuurlijk de catwalk die mijn dochters helemaal te gek vinden!

Voetjes opmeten op de catwalk

Ik ben fan van hoge schoenen

Vooral Pippa draagt vooral heel veel rokjes en jurkjes, deze laarzen zijn daar perfect onder. De rand bovenaan de laars is neon roze, zo gaaf! Ik vind de bikerboots van Coco ook zo schattig staan met een legging. Helemaal herfstproof!

Nijhof Schoenen

De schoenen van Pippa. Ze heeft toch nog wat zilver en een hakje weten te scoren 🙂

 

Nijhof Schoenen

Superblij zijn ze allebei met de nieuwe stappers.

Mijn favorieten van Shoesme

Ik schreef al dat ik onder de indruk was van de collectie van Shoesme. De schoenen die ik eerder al op Instagram zag voorbij komen en die mijn aandacht trokken waren onder andere deze:

Nijhof Schoenen

 1. Babyluxe cognac laarsje met panter print (vanaf 99,95 Euro)
  2. Zilveren metallic Biker Boot (vanaf 89,95 Euro) maat 20 t/m 30
  3. Veterschoen met  panterprint (vanaf 89,95) maat 19 t/m 24
  4. Bruine suede laars met opvallende schacht (vanaf 109,95 euro) maat 22 t/m 35
  5. Westernlaars met borduursels (vanaf 129,95) maat 24 t/m 35
  6. Shoesme bikerboot met embleem (89.95 euro)

 

Over Nijhof Schoenen Hengelo

Bij Nijhof Schoenen kun je terecht voor schoenen voor het hele gezin. De zaak bestaat al sinds 1929 en is een echt familiebedrijf én voor veel mensen een begrip in Twente. In de winkel en webshop vind je meer dan 70 merken zoals Van Lier, Floris van Bommel, Tango, Via Vai, Shoesme, Nero Giardini, Durea dames- en herenschoenen, Gabor,  Paul Green,  Mephisto,  Shabbies damesschoenen en kinderschoenen van onder andere Shoesme. Wij reden er naartoe met de auto en rondom het pand is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. In het weekend schijnt het wel écht een stuk drukker te zijn. Maar ook daar hebben ze wat op bedacht, je trekt een bonnetje zodat je op je gemak kunt wachten. En dat wachten doe je dan met een lekker kopje koffie in de hand! In deze prachtige zaak staat de klant centraal en het shoppen wordt tot een fijne beleving gemaakt. Ook mét kinderen!

Nijhof Schoenen

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Shoesme.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.