Uit eten met kinderen: 5 x pannenkoekenrestaurants

Pannenkoeken! Thuis bakken is al één groot feest, maar met een bezoekje aan een pannenkoekenrestaurant scoor je nog meer punten bij je kroost. Wij zetten vijf vettte pannenkoeken-adresjes in Enschede, De Lutte, Nijverdal, Mander en Almelo voor je op rij.

#1 Pannenkoekenrestaurant De Pannenkoek (Enschede)

Sluit een middagje bios of shoppen af met pannenkoeken bij De Pannenkoek. Midden in Enschede, de leukste winkelstad van de verre omtrek! Bij de bar staan voor de kids krukjes klaar waarmee ze over de bar heen kunnen kijken hoe hun pannenkoek gebakken wordt. Tip: neem ook even een kijkje op het gerenoveerde stationsplein.

www.depannenkoek-tostitijd.nl

Pannenkoekenrestaurant

#2 Pannenkoekenrestaurant Watermolen Bels (Mander)

Na een heerlijke herfstwandeling in natuurgebied Het Springendal schuif je natuurlijk aan bij Watermolen Bels. In het restaurant heeft de tijd stil gestaan, wat Bels zo speciaal maakt. De kids kunnen zich vermaken in de speeltuin of bij de grote dierenweide. Tip: combineer met een ponywandeling met shetlander Sas van Stal Denink.

www.watermolenbels.nl

#3 Pannenkoekenrestaurant, Pannenkoekhoes De Stroper (De Lutte)

Ook perfect te combineren met een fijne herfstwandeling vooraf. Super kindvriendelijk met een leuke buitenspeeltuin. Tip: de kinderfeestjes in samenwerking met studio-live of natuurmonumenten. Lekker struinen in het bos als tovenaar of maak als heks een giftig brouwsel. Of knutsel je eigen pijl en boog of droomvanger.

www.pannenkoekhoes.nl

#4 Pannenkoekenrestaurant, De Hooischuur (Nijverdal)

Wie even geen zin heeft in één van de 80 verschillende pannenkoeken kiest hier gewoon een burger, een andere specialiteit van De Hooischuur. Het restaurant ligt direct naast de Bowlingboerderij, dus je kunt er een heel middagje uit van maken!

www.hooischuurnijverdal.nl

#5 Pannenkoekenrestaurant, Poppies Pannenkoekenboot (Almelo)

Op een boot smaken pannenkoeken natuurlijk het allerlekkerst! Kom ze proeven bij Poppies Pannenkoekenboot in de haven van Almelo. Ook leuk: de High Pancake. Voor een avondje uit met de girls, maar ook voor een kinderfeestjes! Vettt blogger Heleen schreef al eens een blog over pannenkoekenrestaurant Poppies.

www.poppiespannenkoekenboot.nl

Pannenkoekenrestaurant

Wat zijn jouw favoriete pannenkoekenrestaurants?

Er zijn natuurlijk nog veel meer pannenkoekenrestaurants in Twente. Wat vind jij leuke pannenkoekenrestaurants met kinderen? En welkepannenkoekenrestaurants moeten wij écht nog gaan bezoeken?

Over Evelin

Meer blogs van Evelin lezen? Kijk dan even hier!
2 Comments
 • Anne
  oktober 20, 2018

  Bij speeltuin en restaurant Klein Afrika in Oldenzaal is het ook erg leuk voor de kids!

  • Jacqueline
   oktober 21, 2018

   Idd Klein Afrika maar Bolle Jan in Denekamp, is ook heel gezellig en ze hebben heerlijke pannenkoeken