Leuke bioscoop tip voor een 7-en een 13-jarige!

Pippa (7) wilde heel graag met haar grote nicht naar de bioscoop. In de herfstvakantie gingen ze voor het eerst samen naar de bioscoop naar De Dolle Tweeling meer dan beste vriendinnen. Ze hadden er zo veel zin in!

De Dolle Tweeling

De Dolle Tweeling zijn vooral bekend geworden vanwege de boeken, de boeken zijn uitgegeven tussen 1941 en 1945 maar De Dolle Tweeling is nog steeds heel erg populair. En er zijn inmiddels ook al verschillende films over gemaakt. Sinds 11 oktober dit jaar is De Dolle Tweeling meer dan beste vriendinnen te zien in de Bioscoop.

De nichtjes samen naar de De Dolle Tweeling in de bioscoop

We brachten ze samen naar de bioscoop en van de rest heb ik niet zoveel meer meegekregen :-). Wat vond Pippa het gaaf dat ze met haar grote 13-jarige nicht helemaal alleen naar een Kinepolis in Enschede mocht. De Dolle Tweeling kennen ze van Netflix en ze vinden het allebei helemaal te gek.

De film gaat over de tweeling Hanni en Nanni. De tweeling is het eigenlijk altijd eens met elkaar maar in deze film zijn ze het voor het eerst oneens. Dat is ook waar het verhaal om draait, blijven ze meer dan beste vriendinnen?

Bij terugkomst uit de bioscoop straalden ze allebei van oor tot oor met restjes M&M’s en Popcorn in de hand. Ze hebben zo genoten, ze vonden de film superleuk. Zowel de 7- als de 13-jarige. Maar heel veel meer vertelden ze er niet over vertellen :-).

De Dolle Tweeling meer dan beste vriendinnen is dus een film die écht leuk is voor meiden van 7 jaar maar ook van 13 jaar. Erg leuk dus om met een oudere nicht/zus of oppas naartoe te gaan. De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De Dolle Tweeling draait op dit moment in verschillende bioscopen in Nederland. Voor een overzicht van de dagen en tijden waarop De Dolle Tweeling in Kinepolis te zien is  kijk je hier.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.