Een film boordevol avontuur: Casper en Emma, op jacht naar de schat.

Als één van de eersten kregen Coco (4) en ik de gelegenheid de film “Casper en Emma, op jacht naar de schat” te zien. Coco vindt de filmpjes van dit van oorsprong Noorse duo, altijd geweldig. Ze begon dan ook gelijk te stralen toen ik haar vertelde dat wij deze nu al thuis mochten bekijken. Gezellig samen op de bank met zoals het hoort… een volle bak popcorn erbij.

Coco
Coco is klaar voor de nieuwste Casper en Emma film. Fris en fruitig uit bad, pyjama aan en popcorn erbij.

Een meeslepend avontuur

Ons biosavondje op de bank begon zaterdag rond de klok van 19.00 uur. Eerst zijn wij lekker in bad geweest. In de pyjama zat Coco er daarna al gelijk klaar voor. Ze kon werkelijk niet wachten. Popcorn gepakt en chillen maar. Papa was werken en Sonny (1) heb ik op tijd naar bed gebracht. De meidenavond was aan! Deze film is een groot en meeslepend avontuur. Zonder al teveel hierover te verklappen (dat kun je zelf in de bioscoop gaan zien), ga ik proberen wat over deze film te vertellen. 

Vriendschap is belangrijk 

Een film geschikt voor vele leeftijden. Van 4 tot 10 jaar zeker, is mijn mening. Al vond ik hem met mijn 30 jaar ook helemaal geweldig, maar dat is bijzaak. Een gezonde dosis spanning, humor, liefde, fijne muziek, plezier én (wat ikzelf heel belangrijk vind) een onderliggende boodschap kwamen allemaal voor in deze film. Een boodschap over vriendschap. Echte vrienden, ook al zie je ze jaren niet, blijven voor altijd vrienden. 

Coco geniet van de film
Coco geniet van de film
Popcorn
Popcorn, dat hoort erbij. Toch?

Op jacht naar de schat

In deze film gaan Casper en Emma logeren bij de opa van Emma op het eiland. Zij vinden daar op het strand een blikken doosje met hierin aanwijzingen naar andere objecten elders op het eiland. Op jacht naar de schat dus. Ze nemen je als piraten mee op avontuur, laten je hierdoor ook het echte eilandleven zien en komen steeds dichterbij ‘de schat’ en de daarbij behorende verloren vriendschap van opa…

Bioscoop

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwste Casper en Emma?  Deze film is vanaf 29 mei te zien in de bioscoop. Coco vond hem meer dan geweldig en straalde letterlijk van oor tot oor. De film duurt 80 minuten, goed te doen dus voor de kleintjes. Nadat deze was afgelopen (en de popcorn op was), hebben wij het er nog uitgebreid over gehad. Ga deze dus zeker zien. Wij vonden het meer dan de moeite waard.

Over Michelle

Meer blogs van Michelle lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.