Cats: op zoek naar Kattopia

Voorjaarsvakantie… twee hele weken vrij. ‘s Morgens geen strak schema om voor de bel in de klas te zitten en bovendien hele dagen om dingen te plannen waar normaal geen tijd voor is. Wij vullen onze vakanties graag met veel buiten maar omdat ons kikkerlandje nou eenmaal niet altijd gegarandeerd staat voor droog weer houd ik graag wat activiteiten achter de hand waarbij het weer geen rol speelt. Een bioscoopbezoek bijvoorbeeld… 

Maak kans op tickets

Deze vakantie hebben we geluk zie ik want er draait momenteel wel een hele toffe avonturenfilm: Cats op zoek naar Kattopia. Niet alleen voor ons een geluk, ook voor jullie want Vettt mag 2 tickets weggeven! Hoe je daar kans op maakt lees je onderaan deze blog.

Voor iedereen die van katten houd

Raf is een kat van het ondernemende soort, in tegenstelling tot zijn vader Banjer die liever luiert op een stoel. Raf wil de wereld ontdekken en kan geen genoeg krijgen van avontuur. De droomplek Kattopia blijft Raf boeien. Wanneer hij op een dag besluit om met zijn zelfgemaakte raket op zoek te gaan naar Kattopia kan zijn vader niet anders dan hem achterna reizen om hem te beschermen. Wat er dan volgt is een tocht vol spannend avontuur en kattenkwaad…!

Kans maken op kaartjes voor Cats op zoek naar Kattopia?

Heb jij zin om deze leuke film binnenkort te bekijken in de bioscoop? Wij mogen een VETTT lezer blij maken met kaartjes. Wat moet je doen?

  • Laat op Facebook in een reactie weten met wie je naar deze film zou willen gaan
  • Like het bericht over Cats op zoek naar Kattopia in Facebook
  • Geen Facebook? Plaats je reactie in de comment hieronder!
  • De winnaar wordt op maandag 6 mei bekend gemaakt

Over Susan

Meer blogs van Susan lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.