Cadeautip voor een meisje vanaf 4 jaar!

Door

Op zoek naar een cadeautip voor een meisje van 4 jaar? Deze set van Crayola is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Superleuk en origineel om als verjaardagscadeau te geven. Mijn dochter was al fan van de Washimals, maar deze set maakt het nog leuker!

Washimals van Crayola

De Washimals zijn kleine diertjes die je zelf kunt inkleuren met stiften. De stiften zijn afspoelbaar. Na het kleuren kun je je diertjes met het bijbehorende borsteltje een wasbeurt geven en weer helemaal schoon maken. Er zijn verschillende sets van te krijgen, Dit is de ‘salon’ en is vanaf 15,99 verkrijgbaar bij Bol.com.

Leuk cadeau voor kinderen die van kleuren houden

Mijn kinderen vinden het te gek om te kleuren. Vooral op andere dingen dan papier. We hadden al eerder een set van Washimals, dat was de set waar een badje bij zat. Ze maakten de mooiste dieren die ze vervolgens mee in bad nemen om te wassen. Kortom er werd heel veel mee gespeeld, dus hier in huis was het bij onze meiden zeker een dikke hit. Zowel de 3- als de 7-jarige vinden het erg leuk.

Makkelijk mee te nemen

Deze set komt in een soort koffertje, waardoor het ook nog eens erg gemakkelijk mee te nemen is. De stiften klik je erin, voor hier in huis is dat zeker handig. Ik raak namelijk nog wel eens wat kwijt..

cadeau voor meisje
Een superleuk koffertje

Inkleuren en wassen maar!

Je opent het koffertje daarin vind je alle onderdelen. Twee diertjes, de stiften, het badje en een aantal losse onderdelen die vast geklikt mogen worden. En dan zijn je diertjes helemaal klaar om onder handen genomen te worden in de salon..

Cadeau voor een meisje
Volgens Coco slapen ze daar 🙂
Cadeau voor meisje

Op zoek naar een leuk cadeautip voor een meisje? Deze is goedgekeurd!

Coco wordt over een paar maandjes vier en ze vindt de Washimals te gek. Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ik denk dat ze het schoonmaken met het borsteltje en het water misschien nog wel het tofst vond. Het water dat dan gaat verkleuren van de stiften en de gekleurde spetters die eraf komen maken indruk. Tip van mij: zorg voor een goede ‘werk-ruimte’. Ik had de spetters overal zitten, maar doekje erover en weg was het. De volgende keer gaan ze mee de douche in voor de wasbeurt…kinderen blij en ik blij!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.