Dagje uit naar de Beerze Bulten

Tijdens een druilerige stakingsdag, waarop de kinderen vrij van school waren, besloten wij een dagje naar de Beerze Bulten te gaan. Zo’n vrije dag van school met slecht weer leent zich altijd goed voor een leuk binnenuitje. Ik had al wel eens van de Beerze Bulten gehoord, maar we waren er nog nooit geweest. De Beerze bulten is een camping en vakantiepark met allerlei leuke activiteiten eromheen waar je gebruik van kunt maken. Samen met mijn vriendin, onze mannen en kinderen gingen we ernaartoe voor een gezellig dagje weg, en dat kan prima bij de Beerze Bulten! 

Eerst even zwemmen!

Bij aankomst kun je bij de kassa een ‘giga combiticket’ kopen. Dan kun je zwemmen, spelen in het giga konijnenhol én heb je toegang tot een theatershow om 15.00 uur! Een combiticket kost € 9,50 per kind en € 7,50 per volwassene en daarvoor heb je dan een hele dag plezier! Wij besloten bij aankomst eerst even te gaan zwemmen, omdat er vanaf half 2 zwemles werd gegeven op de vrijdagmiddag (en dan sluit het zwembad voor bezoekers). Om 11 uur lagen we lekker te plonzen in het zwembad en precies rond haf 2 waren de kids er ook wel klaar mee en wilden lekker spelen in het giga konijnenhol.

Het zwembad is erg leuk voor hele kleine kinderen, maar ook zeker voor de wat grotere kinderen is dit zwembad met glijbanen een aanrader! Het gedeelte voor de hele kleintjes is goed overzichtelijk en heeft 3 leuke glijbanen. Het diepe bad heeft in het midden een lekker bubbelbad, een stroomversnelling en 2 toffe glijbanen. Het zwembad is lekker warm en erg schoon! Ook zijn er fijne ligstoelen waar je lekker in kunt liggen. In de zomer kun je ook lekker buiten zwemmen, maar dit was nu uiteraard nog gesloten.

Beerze Bulten

Beerze Bulten

Beerze Bulten Giga Konijnenhol

Om half 2 gingen we lekker richting het Giga Konijnenhol. De dochter van mijn vriendin was er al eens geweest met schoolreisje en dat had nogal indruk gemaakt.  Het giga konijnenhol is een overdekt speelparadijs voor kinderen waar ze lekker kunnen rennen, klimmen, springen, kortom waar ze hun energie lekker kwijt kunnen, terwijl je als ouder kunt genieten van een lekkere cappuccino in horecagelegenheid ‘Bultjes eetkamer’.

Boven kun je zelfs op banken zitten, heel relaxed! Je kunt er ook nog bowlen als je daar zin in hebt en ze hebben er bumpers die je kunt gebruiken, zodat ook de kleinsten kans hebben om een strike te gooien! Super leuk!

Beerze Bulten

Beerze Bulten

Beerze Bulten

Theatervoorstelling

Om 15.00 uur kun je ook nog genieten met je gezin van een heel leuke theatervoorstelling met ‘Bultje’ in de hoofdrol. Het was een leuke voorstelling en de aandacht van de kinderen werd echt vastgehouden en dat vond ik erg knap! Super leuk en enthousiast gedaan! Om een uur of 5 waren de kinderen moe en uitgespeeld en besloten we onze armbandjes (je krijgt armbandjes om, zodat je overal toegang hebt) in te leveren en naar huis te gaan. Het was een onwijs leuke dag! En wij vonden het zéker een aanrader om eens naar toe te gaan voor een leuk dagje uit!

Beerze Bulten

Wil je meer weten over De Beerze Bulten?

Je vindt De Beerze Bulten in Beerze, vlakbij Ommen. Het is een 5-sterren camping en vakantiepark, waar echt van alles te doen is en waar je ook welkom bent als dagbezoeker. Bij mooi weer is de zwemvijver ook een te gekke plek om te bezoeken. Kijk voor de meest actuele informatie, prijzen en openingstijden op de website van de Beerze Bulten.

Over Marloes

Meer blogs van Marloes lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.