Twentsche Foodhal met kinderen: relaxed uit eten!

Aan de rand van de binnenstad, in het pand van de Performance Factory vind je de Twentsche Foodhal. Regelmatig krijgt VETTT de vraag “Is de Twentsche Foodhal met kinderen leuk?”. Wij kunnen je vertellen, uit eten met kinderen bij de Twentsche Foodhal is VETTT! Een VETTT favoriete plek om uit eten te gaan met kinderen.

Hoe werkt het concept van de Twentsche Foodhal?

De Twentsche Foodhal bevindt zich in de Performance Factory, bij binnenkomst vind je de Twentsche Foodhal gelijk links bij de ingang. In het midden staat een grote bar, daaromheen allerlei tafels, bankjes en zithoeken en aan de buitenranden vind je 8verschillende keukens. Bij mooi weer kun je ook buiten zitten. Je zoekt je plekje uit en het genieten kan beginnen…

De drankjes worden aan tafel opgenomen en reken je gelijk af. Alle betalingen gaan met de pin. Iedere keuken heeft zijn eigen menu. Als je wat wilt eten loop je naar de desbetreffende keuken en maak je je bestelling die je daar gelijk betaald. Je krijgt een apparaatje mee dat gaat piepen zodra jouw gerecht of jouw gerechten klaar zijn.

Verschillende keukens hebben tapas plankjes, die je makkelijk kunt delen met je tafelgenoten. En voor de kinderen is er ook voldoende keuze, zoals deze Pizza van Evento Perfetto!

twentsche foodhal met kinderen

Twentsche Foodhal met kinderen: speelhoek en activiteiten

Je bent geïnstalleerd, grote kans dat je kinderen de speelhoek al ontdekt hebben, maar mocht dat niet zo zijn dan zoek je die even op. Hou er rekening mee dat jouw kinderen daar niet meer weg willen! Heb je wat kleinere kinderen dan is het wel aan te raden om een plekje te zoeken in de buurt van de speelhoek zodat je de boel in de gaten kunt houden.

Bij mooi weer kunnen ze ook heerlijk buiten spelen. Buiten op het terrein van de  Performance Factory vind je ook een voetbalveld. Dit is wel uit jouw zicht. Heb je wat oudere kinderen die van voetballen houden, neem dan zeker een bal mee!

twensche foodhal met kinderen

 

Foodhal met kinderen op zondag

Iedere zondag worden er kinderactiviteiten georganiseerd. Er kan dan onder begeleiding geknutseld worden.

Wat voor soort keukens vind je bij de Twentsche Foodhal?

De keukens zijn heel uiteenlopend en afwisselend. Er zijn 8 keukens: Mexicaans van Los tacos Hermanos, Sushi bij Down Town Sushi, Indonesisch bij ToKook.nl, Veganistische gerechten bij Foodbar Rauw,  Grill gerechten bij Little Texas, Italiaans bij Evento Perfetto, Tapa’s bij Uno mas tapas en zoetigheden bij De Zoetekauw. Er is dus echt voor iedereen wel wat wils!

twentsche foodhal met kinderen

 

Tips voor een bezoekje aan de Twentsche Foodhal met kinderen

  1. Kom op tijd!
    Wij gingen op een zondag, redelijk vroeg. We waren er om 16.00 ’s middags. Dat was voor ons perfect, we liepen rond 18.30 weer naar huis.
  2. Reserveer je plekje
    Op de zondag dat wij er kwamen was er nog voldoende plek, maar wil je zeker zijn van je plekje dan is het wel aan te raden om te reserveren. Je kunt vanaf 4 personen een reservering maken op de website van de Twentsche Foodhal.
  3. Parkeer voor een prikkie
    Voor 2,50 Euro parkeer je jouw auto gedurende 3 uur op het parkeerdek van de Performance Factory.

Voor meer informatie over de Twentsche Foodhal, openingstijden, de keukens, het menu en actuele evenementen kijk je op de website van de Twentsche Foodhal.

twentsche foodhal met kinderen

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.