De vetttste kindervoorstellingen in het Wilminktheater voor de allerkleinsten

Zin om met je peuter of kleuter op pad te gaan? Ga samen het theater ontdekken! Gezellig met z’n tweetjes, met het gezin om met de hele familie. Voor kinderen van twee, drie en vier jaar oud is er ook de komende maanden in het Wilminktheater in Enschede van alles te zien. In deze blog een overzicht van kindervoorstellingen in het Wilminktheater voor de allerkleinsten. Van de spectaculaire dansvoorstelling Tuimel & Bounce en de familievoorstelling Gonnie & Gijsje tot Assepoester de musical. Welke kindervoorstelling kiezen jullie?

Kindervoorstellingen in het Wilminktheater

Dansvoorstelling Nacht (2+) – zondag 19 maart, 14:00 uur & 16:00 uur
Zondag 19 maart is het Wilminktheater het decor van de muzikale dansvoorstelling Nacht. Deze voorstelling is geschikt voor families met kinderen van twee tot acht jaar en gaat over de magische rituelen van de nacht en haar geluiden die met dans en muziek tot leven komen. Krekels die geluid maken, in de verte roept een uil en de nachtzwaluw tjilpen zachtjes. Bestel hier je tickets.

Kindervoorstellingen in het Wilminktheater

Tuimel & Bounce (3+) – zondag 23 april – 14:30 uur
Is jouw kind dol op dansen? Dan is de dansvoorstelling Tuimel & Bounce een absolute must see. Hier spat de liefde voor hiphop vanaf!
Opgroeien is best spannend. Je gaat naar de opvang, er komt een nieuw broertje of zusje, of misschien hebben je ouders ruzie. Je moet er maar het beste van maken. De dansers en spelers in de speelse hiphopvoorstelling Tuimel & Bounce zijn supersterren als het gaat om vallen. Gelukkig stuiteren ze ook weer terug. Het is een ontzettend leuke voorstelling om de allerjongsten kennis te laten maken met dans, muziek en theater. Kom samen dansen, springen, vallen en weer opstaan!
Bestel hier je tickets.

Kindervoorstellingen Wilminktheater

Assepoester de musical (4+) – zondag 29 april, 13:30 uur
Het romantische sprookje Assepoester wordt een musical. Zaterdag 29 april wordt de Pay.Zaal van het Wilminktheater het toneel van de strijd tussen goed en kwaad, van het weesmeisje Assepoester tegen haar boze stiefmoeder en haar stiefzussen.

Doe mee met de verkleedwedstrijd!
Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

Bestel hier je tickets.

Kindervoorstellingen Wilminktheater

Gonnie & Gijsje samen op stap (2+) – maandag 29 mei, 10:00 uur & 11:15 uur

Gonnie & Gijsje, wie kent ze niet? Deze twee kleine ganzenvriendinnetjes bekend van de prentenboeken van Olivier Dunrea brengen maandag 29 mei een bezoek aan het Wilminktheater in Enschede. Ze gaan op ontdekkingstocht, op zoek naar de verloren regenlaarsjes van Gonnie. Onderweg horen ze allemaal geluiden die ze nog niet kennen en zien ze dieren die ze nog nooit hebben gezien. Ga je mee?

In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld.

Bestel hier je tickets of klik voor meer informatie.

Over de kindervoorstellingen in het Wilminktheater in Enschede

Het Wilminktheater in Enschede heeft een bomvol en prachtig theaterprogramma staan. We horen vaak dat mensen naar de bekendere voorstellingen gaan, maar ooh de minder bekender voorstellingen zijn vaak zo mooi en vaak goedkoper. Via deze link vind je een overzicht met familievoortellingen bij het Wilminktheater: jeugd- en familievoortellingen.

Alle kindervoorstellingen in Enschede in één overzicht via Zoek Het Maar uit

Het Wilminktheater maakt onderdeel uit van Zoek Het Maar Uit, een initiatief van culturele organisaties in Enschede waar alle activiteiten voor kinderen verzameld worden. Superhandig. Via deze blog lees je er meer over: Zoek Het Maar Uit.

Tip: geef een kindervoorstelling cadeau!

Wil je écht iets bijzonders cadeau geven aan een jarig kindje, je jarige partner, je ouders of een vriendin? Geef eens een voorstelling cadeau! Hoe leuk is het voor opa of oma om samen met kleinkind naar een voorstelling te gaan!

Over Elcke

Meer blogs van Elcke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.