Hof te Langelo: Escaperoom in Haaksbergen voor het hele gezin!

Escaperooms zijn zo leuk om te doen. Nadeel is dat ze vaak óf voor volwassenen zijn óf voor kinderfeestjes. Hoe fijn dan dat ik Escaperoom Hof te Langelo dankzij Vettt ontdekte. Dit is een Escaperoom in Haaksbergen, die ook leuk is voor volwassenen én voor kinderfeestjes maar helemaal fantastisch met je eigen gezin. Want wat een aanrader om dit met je gezin te doen. Ik vertel je er alles over! Goed om te weten: in 2021 zijn er een aantal nieuwe puzzels aan de Escaperoom toegevoegd!

Op de boer én over de boer

Op een prachtige boerderij in Haaksbergen word je ontvangen. Tussen de stallen krijg je de uitleg en daarna ga je een voormalige stal, nu omgebouwd tot escaperoom in, om te escapen. Thema is de boerderij en dan nog wel een boerderij waar het spookt. Lukt het jullie gezin om de boerderij van Henk en Maria te verlossen van de duivel?

Hard werken!

Ik wil niet teveel verklappen, want je moet dit echt zelf ontdekken. Maar wat waren het verrassend leuke rooms. En het was ook echt bikkelen. We hadden 60 minuten de tijd en haalden het nét binnen de tijd. We hadden nog enkele tientallen seconden over. En nu moet je je normaal wel eens ‘inhouden’ met spelletjes met kinderen, hier bij Hof te Langelo kun (lees: moet) je volop meedoen! Ook wel grappig om de gezinsverhoudingen dan te zien, hoe goed werk je samen? Hoe geduldig zijn je kinderen (niet)?

Praktische zaken over deze toffe escaperoom in Haaksbergen

Onze jongens zijn 10 en 8 jaar oud en het was perfect voor hun leeftijd. Iets jonger en zeker wat ouder kan ook zeker! Je kunt deze toffe escaperoom ook in een andere variant doen: alleen voor volwassenen of alleen voor kinderen met kinderfeestjes. Maar met het gezin is toch het allerleukst 😉

Kalfjes knuffelen

Het escapen was al cool. Maar hoe tof was het dat we daarna in de kalfjesstal mochten knuffelen. Zelfs voor jongens een heel hoog ‘cute’-gehalte. En in een andere stal stond een allerschattigste pony die heel graag aandacht wil van kinderen. Een superleuke afsluiter waarvan ik zeker weet dat die minstens zo goed onthouden wordt als de escaperoom zelf.

Corona-proof

De escaperoom voldoet aan alle RIVM-maatregelen. Netjes je handen desinfecteren bij binnenkomst en bij de uitgang. Afstand wordt goed bewaard. Deze Escaperoom in Haaksbergen vind je in het prachtige buitengebied.

De prijzen hangen af van met hoeveel personen je komt. Kijk voor alle info en om te reserveren op de website van Escaperoom Hof te Langelo.

Over Evelin

Meer blogs van Evelin lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.