Tip: FBK Games op 9 juni in Hengelo en maak kans op een gezinsticket!

Elk jaar staat het weer op onze agenda; een zondagmiddag naar de FBK Games in Hengelo. In het prachtige Fanny Blankers Koen stadion in Hengelo. Een kijkje nemend op de site www.fbkgames.nl las ik dat dit evenement het grootste internationale atletiekevenement is van Nederland! En dat in Twente! Het is echt de moeite waard om een kijkje te nemen, in deze blog vertel ik je waarom…en je maakt zelf kans op een gezinsticket t.w.v. 62,00 Euro.

Fanatieke hardlopers

Met een fervente hardloper als vader kon het eigenlijk niet anders dan dat onze jongens ook gingen hardlopen. Elke vrijdagavond trekken ze eropuit met hun hardloopclubje ‘Snelle Jelle’ om een aantal kilometers te rennen, oefeningen te doen en vooral veel lol te hebben met elkaar. Daarnaast gaan ze geregeld mee met papa, fietsend of lopend. Ze genieten er enorm van en komen thuis met fijne blozende wangen. Dat de FBK Games dus aanspreken hier in huis is een feit. Naast de interesse in atletiek houdt ook vooral Pieter Bas van spektakel en dat krijg je vanzelf als je de FBK Games bezoekt. Sensatie alom!

FBK Games

Gebroederlijk naast elkaar

FBK Games

Prachtige baan

Dafne Schippers

Ook dit jaar staat Dafne Schippers weer op de prominentenlijst, net als voorgaande jaren. De jongens hebben haar afgelopen jaar zien knallen en waren onder de indruk van haar kracht. Al waren ze er wel van overtuigd dat ze haar bij kunnen houden als ze nog even door oefenen! Wie weet… Dit jaar zitten al haar fans in haar eigen tribunevak: ‘Dafne’s vak’. Go Dafne!

FBK Games

Dezelfde haarband als Dafne!

Spannend FBK programma

Je neemt plek op de tribune en de middag vult zich vanzelf. Vanaf 13:30 uur is het terrein open en dan is er ook al van alles te zien. Om 16:00 uur start het programma dat duurt tot ongeveer 19:30 uur. Een mooie behapbare tijd, ook voor jonge kinderen. En omdat het programma mooi afwisselend is, raak je niet uitgekeken. Er wordt steeds precies vermeld welk onderdeel aan de beurt is en waar je op moet letten. Zo is het ook goed te volgen voor de mensen die geen kennis hebben van atletiek.

FBK Games

Van alles te zien!

Ook dit jaar staat het NS Kidsplein weer op het voorplein van het stadion. Ook staat daar de solarauto van Solar Team Twente, heel gaaf om deze van dichtbij te bekijken. En wat ons ook erg spectaculair lijkt; deze auto gaat op de baan racen tegen Lisanne de Witte. Zij werd 3e op de 400 meter bij de EK in maart. Mens versus machine dus….wie is er sneller?

FBK games

NS kidsplein

FBK games

1, 2 en spring!

FBK games

Wie kan het verste springen?

Doe zelf mee!

Naast het officiële programma wordt er ook de dubbele mijl op donderdagavond 6 juni georganiseerd. Dit is het startschot voor het FBK-weekend. Ook de kidsrun op zondagmiddag voorafgaand aan de officiële wedstrijden is erg leuk om aan mee te doen.

FBK games

Doe mee met de Kidsrun

Kortom, genoeg te zien en te beleven. En hopelijk weer net zo’n lekker zonnetje als afgelopen jaar! Veel plezier alvast!

Wil je meer weten over de FBK Games?

Datum: zondag 9 juni 2019
Prijzen: afhankelijk van het soort ticket dat je koopt. Een gezinsarrangement is verkrijgbaar voor 62,00 Euro en bestel je op de website.
Tickets en meer informatie: op de website: FBK GAMES 

Win tickets voor de FBK Games (Winactie verlopen)

Deze winactie is verlopen, de winnaar (J. Edelenbos) is op de hoogte gesteld.

Lijkt jou dat wel wat? Met je gezin naar de FBK Games? Wij mogen een gezinsticket (t.w.v. 62,50) verloten onder onze lezers, hoe gaaf is dat! Wat je moet doen om kans te maken?

  1. Laat op Facebook of in een reactie hieronder weten met wie jij zou willen gaan
  2. Like het bericht over de FBK Games op Facebook of op Instagram
FBK Games

Genieten in de zon

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met de FBK Games.

Over Famke

Meer blogs van Famke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.