We vierden het kinderfeestje bij de Waarbeek!

Door

Dat klinkt toch helemaal te gek, om je kinderfeestje bij de Waarbeek te vieren? In mijn zoektocht voor leuke Halloween uitjes voor het VETTT herfstvakantie overzicht ontdekte ik dat ze naast een Halloween event ook kinderfeestjes doen bij De Waarbeek. De vrijdag voor de herfstvakantie namen we 8 kinderen mee naar Twekkelo om de 8e verjaardag van Pippa te vieren.

Hoe gaat dat in zijn werk een kinderfeestje bij De Waarbeek?

Hoe gaaf is het om je kinderfeestje in een pretpark te vieren? Pippa was gelijk enthousiast toen ik het voorstelde. Snap ik wel :-). Op de website vind je informatie over de mogelijkheden. In seizoen 2019 zijn er twee opties voor het vieren van je kinderfeestje bij de Waarbeek:

  1. Het standaard feestje (10 Euro per kind)
  2. Het All-in feestje (17,50 Euro per kind)

Bij beide opties heb je door de dag heen de mogelijkheid om onbeperkt ranja te bestellen. De begeleiders (jij dus!) drinken onbeperkt koffie of thee. Ik zeg ‘begeleiders’ want een beetje hulp op zo’n dag is wenselijk :-).

Als je voor optie 2 kiest krijgen kinderen een polsbandje om en heb je ook onbeperkt toegang tot het buffet van het familierestaurant (incl. ranja/fris) en tot het indoor speelparadijs dat je naast het restaurant vindt. Wij gingen voor optie 2. Echter doordat we op een hele rustige dag kwamen was het restaurant gesloten. Ik was eerlijk gezegd allang blij dat het een rustige dag was, ik hou ervan :-). Het was een klein beetje improviseren (flexibel is my middle name) maar alles was tot in de puntjes geregeld. We aten in plaats van in het restaurant in de snackbar op het Waarbeek terrein. Dus uiteindelijk hadden we soort van optie 1.

kinderfeestje bij de waarbeek

Hoeveel tijd heb je nodig voor je kinderfeestje bij De Waarbeek?

Om half 1 was de school uit en kwam het met bakken uit de lucht. Echt drama…! Na wat schuilen in de school trekken we een sprintje richting de auto’s. Om 13.15 zijn we (vanuit Enschede) bij De Waarbeek. Met 8 super (maar ook écht SUPER) enthousiaste kinderen komen we bij De Waarbeek aan.

We beginnen het feestje bij de Cafeteria (centraal in het park) waar we lunchen (patat met een snack) en de cadeautjes doen. De cadeautjes mogen we trouwens bij de snackbar achter leggen, handig! Vervolgens delen we de kinderen op. Maurice houdt de 3 boys in de gaten en ik de 5 meiden. Dit was een tip van een vriendin van mij, om groepjes te maken en ze steeds te laten kiezen waar ze in willen. Ze is wat beter in dit soort dingen dan ik :-). Top tip zeg ik je!

Na een tijdje, als ze het park een beetje kennen (en het park zo goed als leeg is) lopen ze ook zelf richting de achtbaan. Ze vertellen ons wel steeds netjes waar ze zijn. De grotere attracties zoals de zweefmolen, de Hully Gully, De Rups en De Twister werden één voor één bediend omdat het rustig was. Heerlijk overzichtelijk voor ons. Iedereen zat er gewoon tegelijk in. Een overzicht van de attracties vind je ook op de website.

Rond half 5 kondigen we aan dat we bijna weg gaan, we maken nog een paar groepsfoto’s, eten nog een slush puppy en op naar huis. Het park sluit ook om 17.00. Dit was precies lang genoeg!

Kinderfeestje bij de waarbeek
Dit was ook wel een favorietje!
Kinderfeestje bij de waarbeek
Deze vind je gelijk naast de bootjes, vonden ze ook te gek!

Om 14.30 is het showtime

Iedere dag wordt er een show opgevoerd, dat was tijdens het kinderfeestje om 14.30. Ik ben daar met de meisjes naartoe geweest, variërend in leeftijd van 3 (Coco was ook mee) t/m 8 jaar vonden ze het allemaal geweldig. Het was heel interactief, er waren leuke special effects en de jarige mocht assisteren. De jongens kwamen nog even kijken maar die voelden zich net iets te stoer :-). Ze gingen snel weer richting de botsauto’s! Is er een show? Zeker even bezoeken, wij vonden het heel leuk!

Kinderfeestje bij de waarbeek

Wat vonden we van het feestje bij De Waarbeek?

Ik vind het kinderfeestje bij de Waarbeek echt een aanrader en de kinderen waren ook allemaal super enthousiast. De kinderen zijn lekker buiten en vooral op een rustige dat is alles heel goed te overzien. Dit was voor het eerst dat we helemaal niet in ons eigen huis kwamen met een kinderfeestje; wat een verademing zeg. Ik had zo goed als geen tijd in de voorbereiding zitten en je komt gewoon in een rustig huis thuis. Ook voor de leeftijd 7/8 jaar vond ik het heel erg passend.

Kinderfeestje bij de waarbeek

Vorig jaar was trouwens ook wel gaaf we vierden toen een Halloweenfeestje via Loco Hippo. Dat was wel thuis maar wel met ‘hulp’. Voor het vervoer moesten we wel even een tweede auto lenen, maar je kunt natuurlijk ook vragen of één van de ouders wil helpen met brengen/halen. Ik vond het trouwens wel heel fijn dat we met z’n tweeën waren. Dat zou ik je ook echt aanraden als je je kinderfeestje bij de Waarbeek viert. Eigenlijk vind ik dat voor ieder kinderfeestje wel een aanrader, haha!

Meer weten over de kinderfeestjes bij de Waarbeek?

Op de site vind je een overzicht van de opties en de openingstijden. Lijkt het je ook wel wat? Dan moet je wachten tot het voorjaar van 2020. Na de herfstvakantie sluit de Waarbeek de deuren voor dit jaar. Vanaf april 2020 kun je er weer terecht. We waren dus nog net op tijd! Heb jij juist in het najaar/winter een kinderfeestje te vieren? Kijk dan eens in deze blog met een overzicht voor kinderfeestjes in het najaar.

Kinderfeestje bij de waarbeek
Eenmaal bij de Waarbeek was het droog en hadden we een topmiddag!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.