Toffe posters shoppen bij Studio Kvinna

Wij zijn pas geleden verhuisd en al hadden we vanuit ons oude huis nog een volledige huisraad om het nieuwe huis mee te vullen, het is tóch leuk om wat nieuwe spullen aan te schaffen. Dat maakt die nieuwe plek nog een beetje nieuwer en frisser. Wat ik daarbij het leukst vind, is het zoeken van de kleine decoraties die het huis gezellig maken. Dus nog voor de wasmachine goed en wel is aangesloten ben ik al plankjes aan de muur aan het schroeven, hang ik een spiegel op in de gang en zet ik foto´s neer. En toen kreeg ik via Vettt de mogelijkheid om bij Studio Kvinna iets uit te zoeken voor in ons nieuwe huis, dus ik struinde de webshop af naar iets leuks voor aan de wand. Wat moeilijk om te kiezen!

Studio Kvinna is het bedrijfje van Femke Hesselink en ze maakt hele herkenbare, eenvoudige (in de goede zin van het woord!) illustraties. Daarnaast gebruikt ze ook fotografie in haar werk. Ze doet verschillende dingen in opdracht, maar ik ging op speurtocht in de shop. Ik wilde graag een leuke poster voor op de kamer van de jongens. Die hadden voorheen allebei een eigen kamer. In het nieuwe huis echter delen ze, tot hun grote vreugde, een kamer. Dus wilde ik daar ook wel een mooi geheel van maken.

Thema posters van Studio Kvinna

De posters die me het meest aanspraken waren de posters waar je een heel verhaal bij kunt bedenken, daar zijn er heel veel van in de shop. ‘Waar gaat de reis naartoe?’ of ‘Wat speelt zich allemaal af in dat bos?’. Alleen had de stijltrut in me er een beetje moeite mee dat die posters buiten m’n kleurenpalet voor de jongenskamer vielen. Dus zocht ik nog even verder. En toen zag ik zo’n gave poster van zoetwater vissen. Joes vindt vissen prachtig, de poster was niet te druk van kleur, dus ik was overtuigd! Toen ik hem thuis kreeg werd ik nog blijer. Er was een lief kaartje bij geschreven (ik hou d’r van) en de poster is van een mooie dikke kwaliteit papier. Enige minpuntje… de mannen hadden intussen besloten dat ze een ‘junglekamer’ wilden, och arme vissen. Máár des te meer geluk voor mij, want hierdoor mochten de vissen op dat saaie, nog te vullen, plekje in de gang. Waar iedereen dagelijks vaak langsloopt. Blij mee!

Posters en meer

Niet alleen voor posters kun je terecht op haar webshop, ook voor heel leuke kaartjes, magneetjes, kalenders en meer. Dus neem er eens een kijkje. Mijn volgende aankoop wordt denk ik een setje mokken met de tekst ‘koffie is belangrijk’, want poeh… zo’n verhuizing gaat je niet in de koude kleren zitten.

Autobingo van Studio Kvinna in de Vettt zomerspecial

Komt het stijltje van de poster je bekend voor? Dat kan want Femke, van Studio Kvinna, ontwierp speciaal voor Vettt een unieke autobingo. Je vindt hem op pagina 12.

autobingo Studio Kvinna

De super leuke autobingo van Studio Kvinna

Over Femke

Meer blogs van Femke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.