WHOOHOO: ik mag mijn idee pitchen!

Vandaag had ik me toch een dagje. Ik was uitgenodigd op het Stadskantoor. Ik heb een VETTT-idee ingestuurd en die mag ik gaan pitchen tijdens het Stadscafé op 30 oktober. WOW! 

Stadscafé? Wat is dat?

Het Stadscafé wordt georganiseerd door de gemeente Enschede in samenwerking met Stadsbeweging Overijssel. Iedereen met een gaaf idee voor de binnenstad van Enschede kon t/m 2 oktober zijn idee insturen. Een aantal daarvan worden uitgenodigd om hun idee te pitchen (en JA! daar zat ik bij!!!).  De winnende pitch wint een cheque van €2.500 om met het idee aan de slag te gaan!

Vandaag werd ik dus uitgenodigd op het Stadskantoor en kreeg ik wat meer te horen over de bedoeling van de avond op 30 oktober. Heel concreet: ik krijg 2 minuten om mijn idee te presenteren. Dit idee wordt beoordeeld door een 3-koppige jury én door het publiek. En wat heel tof is, iedereen kan zich aanmelden om bij de avond aanwezig te zijn. Jij dus ook! Tussen neus en lippen door hoorde ik iets over maximaal 100 mensen. Lieve help! Dat betekent dus dat ik die pitch ook voor 100 mensen moet doen?! Ik haalde even diep adem…stuiterend fietste ik naar huis.

Vettt for the win!

Wie ‘a’ zegt zal ‘b’ zeggen, dus ik ga mij eens goed voorbereiden. Zodat ik straks met een goed verhaal mijn 2 minuten vul. Ik wordt er nu al zenuwachtig van. Bij die voorbereiding kan ik jullie hulp heel goed bij gebruiken. Want jullie zijn de doelgroep die ik aan wil spreken, jullie kind(eren) kunnen meedoen en jullie feedback is goud waard. Mocht het je leuk lijken om te helpen laat je dan vooral horen. In dit stadium zal dat vooral het geven van feedback en het meedenken zijn.

Ja, ik wil hier meer van weten. Van het VETTTE idee en meedenken/feedback geven!

Het idee dat ik heb ingestuurd zal ik hier niet volledig onthullen maar spreken deze woorden je aan: Duurzaamheid, restafval, kinderen, evenement, Enschede, samenwerken, binnenstad en de wereld wat mooier maken. Dan ben jij mijn man/vrouw! Lijkt het je tof om mee te denken? Meld je dan even aan voor deze besloten Facebook groep, ik zal het idee daar eind van de week toelichten.

Wil je in het publiek?

Lijkt het je tof om alle vier de pitches te horen en te supporten dan kun je bij het Stadscafé op 3o oktober aanwezig zijn. Wel even aanmelden, dat kan hier. Het publiek krijgt wel echt een actieve rol. Na de pitches kom je bij de 4 pitchers aan tafel te zitten en kun je vragen stellen, tips geven, etc. Helemaal leuk dus!

Thanks allemaal, ik hou jullie op de hoogte. Ik heb wel knetterveel zin in!

Liefs,

Yvette

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.