Vlog: Speelbospad Nijverdal

Door

Vloggen, het blijft iets raars. Je kent dat vast, jezelf terug zien op camera en dan ook nog met je accent. Het is gewoon niet fantastisch.

 

Waarom vloggen?

Dat zul je je afvragen, waarom dan wel weer een vlog op Vettt? Stiekem vind ik het gewoon te gek. Ik verplicht mijzelf om te leren editen, handiger te worden met Imovie, beter te worden in het vloggen en nog veel belangrijker: het is een mooi middel om Vettte plekken aan jullie te laten zien. Mijn persoonlijke doel is om iedere maand een vlog van een leuke Twentse hotspot online te zetten. De eerste vlog ging over Arboretum Poort Buiten, dit is vlog 2 over het speelbospad Nijverdal.

Speelbospad Nijverdal

Eerlijk, ik snapte nooit zo goed hoe het zat. Je hebt een speelbospad in Nijverdal, een eekhoorntjespad en Buitengewoon Lekker en Bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug. Ik hoorde de laatste tijd heel vaak over Buitengewoon Lekker, dat zou een hele leuke horeca plek moeten zijn aan het speelbospad. Wat blijkt, het ligt allemaal bij elkaar. Je komt binnen bij Bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug (dat is al een ervaring op zich), daar loop je door en dan kom je uit bij Buitengewoon Lekker. Als je bij Buitengewoon Lekker op het terras zit zie je de start van het speelbospad wat eigenlijk hetzelfde is als het eekhoorntjespad. Vorige week bracht ik samen met collega-blogger Maryke en haar zoontjes een eindelijk een bezoek aan het Speelbospad Nijverdal. We zijn allebei fan, de kinderen vonden het ook helemaal te gek. Ze kenden elkaar trouwens nog niet, maar het bleek een match made in heaven. Vervolgdates werden gelijk gepland, superschatting! We hadden echt een topdag in Nijverdal.

Whoops, boekje vergeten!

Op de terugweg lopen we weer via het Bezoekerscentrum en zien we dat er boekjes beschikbaar zijn ‘Het speelbos in met Joep de eekhoorn’ die het speelbospad nog leuker kunnen maken. Tip van flip!

Vlog speelbospad Nijverdal

Bekijk hier de vlog van ons (Maryke en ik) over onze ‘excursie’  naar het speelbospad Nijverdal.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.