5 x Binnenuitjes met kinderen in Twente

Door

5 x Binnenuitjes met kinderen

We hebben vijf leuke binnenuitjes met kinderen voor je op een rijtje gezet. Allemaal heel verschillend, maar superleuk. Stuk voor stuk aanraders wat ons betreft!

#1 Een Zomer Lang Spelen bij De MuseumFabriek

Deze zomer staat De Museumfabriek in het teken van Een Zomer Lang Spelen, met heel veel leuke activiteiten voor jong en oud. Tijdens Een Zomer Lang Spelen zijn in De Museumfabriek spannende, speelse installaties te zien die zorgen voor verbazing en een grote glimlach. Zo zijn de sprookjesachtige ‘Holons’ van Martens & Visser en ‘Hoop’ van Zoro Feigl te bewonderen. 
Tip: Tijdens de zomervakantie worden er verschillende workshops gegeven. Op de website vind je een overzicht: MuseumFabriek.

binnenuitjes met kinderen

#2 Binnenspeeltuin belevinispark Emsflower

Oftewel “Erlebnispark Emsflower”. Het belevenispark is onderdeel van het grote tuincentrum Emsflower, net over de grens bij De Lutte. Het is een topper voor zeker een halve dag vermaak, lees onze eerdere blog over Emsflower. 

Voorjaarsvakantie
Fotocredits: Nicole Wolbert (www.madebynici.nl)

#3 Avontura & Krazy Kangaroo (Enschede)

Voor de meeste ouders niet het allerrelaxte uitje, maar voor de kinderen is het té gek. Spreek met een vriendin af, klets bij en laat de kinderen lekker uitrazen. Bij Avontura kun je al vanaf 09.00 terecht, dan is het vaak nog lekker rustig. Heb je een gezin met jongere en oudere kinderen? Dan is juist de combinatie top. Laat je de grotere kinderen springen bij Krazy Kangaroo (in hetzelfde gebouw) en de kleintjes kunnen lekker spelen bij Avontura!
www.optisport.nl/avonturatwentehallen
www.optisport.nl/krazykangarooenschede

#4 Ga lekker Bowlen!

Ga lekker Bowlen met het gezin. Samen iets actiefs doen! Dat kan bijvoorbeeld bij StarBalls in Enschede, maar wat ook een tip is: De Bowlingboerderij in Nijverdal. Hier kun je pannenkoeken eten bij De Hooischuur en bowlen met elkaar combineren!

#5 Het indoorspeelgedeelte van Kettelerhof

Kettelerhof is een fantastisch speelpark in Duitsland. Hier kun je geweldig buitenspelen, maar er is ook een heel groot indoor speelgedeelte bij! Perfect dus voor wisselvallig dagen!

Nog meer leuke tips en inspiratie voor binnenuitjes met kinderen

We hebben nog veel meer tips en inspiratie voor jou voor binnenuitjes. Wat dacht je van de nieuwe Blacklight Midgetgolfbaan bij Morskieft of van het speeltuin Het Land van Jan Klaassen in de Achterhoek? Een overzicht van alle uitjes vind je hier: binnenuitjes met kinderen in Twente.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.