10 x cadeautips voor de eerste verjaardag

Door

Een eerste verjaardag gaat gepaard met veel cadeaus, zo ook die van onze dochter.  En helemaal de eerste verjaardag! En wat cadeautips voor de eerste verjaardag kunnen goed van pas komen! Want weken voordat de jarige jarig is komen de eerste vragen al: “Wat wil ze voor haar eerste verjaardag?” Nou eens even goed nadenken, wat heeft dat meisje nou echt nodig? Nou euhm… niets natuurlijk! Je komt er niet echt mee weg als je zegt dat ze alles al heeft, ik moest toch maar even goed gaan nadenken. Daarom voor alle papa’s en mama’s die hier geen zin in hebben hier komt mijn top 10 voor een verjaardagscadeau voor de eerste verjaardag. Plus een bonus tip die we later ontdekten!

Cadeautips voor de eerste verjaardag

Mijn cadeautips voor de eerste verjaardag

Het is sowieso wel handig om alvast een lijstje (in je telefoon) te zetten, met cadeau’s waarvan jij, of jouw zoon/dochter ze leuk gaat vinden! Mocht iemand je voor de verjaardag om een tip vragen, dan kun je dat lijstje er bij pakken. En gelijk de tip doorsturen, anders komen ze straks allemaal met hetzelfde cadeau :-). Check hier 10 cadeautips voor de eerste verjaardag, ik hoop dat je er wat aan hebt!

#1 loopfiets Bandits & Angels of wheelybug.

Mijn dochter begint nu net een beetje langs tafels te lopen daarom leek het mij leuk om een kleine loopfiets te vragen. Deze heb je in allerlei varianten zoals de wheelybug, een bakfiets of een houten loopfiets. Van belang vond ik dat deze echt vanaf 1 jaar was zodat ze er meteen wat aan heeft,  want er zijn er ook heel veel vanaf 2 jaar en ouder. Fiep kreeg een hele leuke weehybug, voordeel is dat hij er leuk uitziet, relatief klein is, niet al te veel schade aanricht in je huis en veel kids er gek op zijn. (64,95 euro). Wat ook een heel gaaf cadeau is, is de loopfiets van Bandits & Angels. Dat is een 4-in-1 loopfiets. Deze loopfiets is te gebruiken als driewieler en als tweewieler. Met een omkeerbaar frame en hij ziet er superstoer uit!

Cadeautips voor de eerste verjaardag

#2 Vtech zoef zoef dieren & toet toet auto’s

Ze maken een bak herrie en de deuntjes komen je hoofd niet meer uit maar je kind vind ze geweldig! Dus dan maar even doorbijten, uiteindelijk went het wel;-). De Vtech Zoef Zoef dieren zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten van groot naar klein.

Cadeautips voor de eerste verjaardag

#3 houten puzzel

Mijn dochter vind het fantastisch om te spelen met een houten puzzel ook al snapt ze nog niet zo goed dat de stukjes een vaste plek hebben. Ze kan er heerlijk mee spelen en het is  ook wel even lekker rustig tussen al die geluiden.

#4 waardebon voor de eerste loopschoentjes

Dit is heel leuk om te vragen. De meeste kindjes gaan na hun eerste verjaardag lopen en daarvoor heb je goede schoentjes nodig. Aangezien dit een flinke investering is  (ook al voor die kleintjes) is het leuk om te vragen aan bijvoorbeeld je vriendengroep of familie.

#5 Interactief boek V-tech mijn eerste 100 woordjes

Dit boekje van V-tech mijn eerste 100 woordjes is te gek. Je leert 100 verschillende woordjes en je kunt ze zelfs in het Engels leren!

#6 Duplo

Dit blijft een hit. Ook voor een 1 jarige is dit al leuk alleen al om de doos op te kop gooien. Het bouwen komt dan later wel. Wel even oppassen want er zitten soms ook wat kleine deeltjes tussen. In allerlei soorten en maten te koop bij bijvoorbeeld Bol.com.

#7 houten schommel

Deze kreeg ik al eerder maar het is zeker een leuk cadeau voor een eerste verjaardag. Fiep vind het geweldig in de houten schommel. Bij ons hangt hij aan de overkapping ideaal!

#9 Sneeuwbol met foto van het kind of een familiefoto

Een sneeuwbol heeft iets magisch bij kinderen en hoe bijzonder is het als je jezelf in de sneeuwbol terugziet? Bij Smartphoto bestel je je eigen ontwerp, die je vervolgens thuis gestuurd krijgt. Leuk om op de kinderkamer te zetten! Te bestellen bij Smartphoto.

cadeau eerste verjaardag

#9 water- & zandtafel

Waarbij ze zich eerder nog zittend kon vermaken is dit nu wel over. Mevrouw wil alleen maar staan en dan ook uiteraard nog wat vermaak hebben.  Daarom is een zand- en of watertafel zo ideaal. Je kunt er uiteraard zelf voor kiezen of je er ook daadwerkelijk water in gooit. Alleen al staan en spelen aan de tafel met bootjes/auto’s etc is al leuk.

#10 kleertjes

OK, dit is dan meer een cadeau voor moeders (of vaders) maar aangezien een dreumes van 1 al plezier heeft aan het uitpakken van een cadeau vinden ze dit ook wel leuk! En weet je de smaak niet zo goed neem dan een  leuke bon mee! Een ZARA bon doet het altijd goed!

BONUSTIP: geef een speelgoed abonnement van KIDDOS TOYSCLUB!

Dit is onze nieuwste ontdekking: de KIDDOS TOYSCLUB. Een speelgoed abonnement met duurzaam en prachtig speelgoed. Het speelgoed wordt toegestuurd in een grote doos en iedere maand of om de maand wisselt het. Zo voorkom je bergen speelgoed in je huis, maar heeft jouw kind toch steeds iets leuks en nieuws om mee te spelen. Het speelgoed abonnement is er voor kinderen tot 5 jaar!

speelgoed abonnemnt

Dat waren mijn cadeautips voor de eerste verjaardag. Heb jij nog leuke aanvullingen voor een verjaardagscadeau voor een kindje die 1 wordt? Ik ben heel benieuwd! Laat hieronder gerust een berichtje achter!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.