De weekendtips: 16 t/m 18 september

Door

Het lijstje is wat lang geworden…ik kreeg zoveel leuke inspiratie binnen van het Vettt team. Het hield niet op. Er is ontzettend veel te doen dit weekend. Bij ons staat de voorstelling Kabouter al op de agenda, maar er is nog veel meer. Zo lijkt de eerste Theater on Tour van Concordia mij heel gaaf; een theaterfietstocht in het buitengebied van Enschede. En ik ben erg benieuwd naar het nieuwe maïsdoolhof in Boekelo. Lees je mee?
 

16 september: Hofteballooning (Warmelo)

Dit jaar zal de 7e editie van Hofteballooning plaatsvinden. Luchtballonnen in allerlei soorten en maten op een prachtige locatie bij kasteel Warmelo in Diepenheim. Meer informatie: Hofteballooning.
 

17 september: Uitdaag Prismare (Enschede)

Zaterdag is er van alles te doen bij Prismare. Workshops, springkussens, dansvoorstellingen, een kleedjesmarkt, kinderen kunnen zich laten schmincken en nog veel meer: Uitdaag Prismare.
 

18 september: Voorstelling Kabouter (Wilmink Theater, Enschede)

Na het succes van Kikker en Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt Theater Terra nu weer wat heel moois naar Enschede. De wereldberoemde kabouter van Rien Poortvliet wordt tot leven gebracht in het theater. Voor meer informatie: Kabouter bij Wilmink.
 

18 september: Kinder activiteit bij Molen van Frans, Schapen en herders (Vasse/Mander)

Zondag wordt er bij de Molen van Frans een kindermiddag georganiseerd. Er zijn spinsters die laten zien hoe je wol spint en kinderen kunnen zelf ook wol vilten en weven. Voor meer info: Landschap Overijssel.
 

18 september: Kidsplein (Enschede)

Op Woonplein Enschede (Schuttersveld) wordt zondag een Kidsplein georganiseer. Je kunt er ponyrijden, schmincken en er is een knutselhoek. Voor meer informatie kijk je op de Facebook pagina.
 

18 september: Theater on Tour (Enschede)

Ik vind dit zo’n gaaf idee! Concordia organiseert op zondag 18 september voor de allereerste keer een theaterfietstocht in het buitengebied van Enschede onder de naam Theater on Tour. Het wordt een familiefietstocht van ca. 20 kilometer met op diverse plekken korte theatervoorstellingen en theatrale installaties. Voor meer informatie: Theater on Tour.
 

18 september: Straatfestival (Delden)

Delden staat zondag helemaal in het teken van het Straatfestival. Allerlei straattheater acts vullen Delden en voor de kinderen is er een kinderplein. Voor meer informatie: Straatfestival Delden.
 

Nieuw: Maisdoolhof bij Captain Jack (Buurse)

Ik was al fan van het Groot Twents Maisdoolhof in Fleringen. Maar er is er nu ook eentje in Buurse, bij Captain Jack. En in oktober kun je hier ook ‘s avonds griezelen tussen het mais. Klinkt leuk! Voor meer informatie kijk je op de site van Captain Jack.

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.