Dinoroute in Enschede!

Door

Het verhaal gaat dat de dino’s de binnenstad van Enschede bezocht hebben voorafgaand aan hun bezoek aan Dinopark Vliegveld Twente. Er is er zelf één achtergebleven in de binnenstad! Van zaterdag 6 juli t/m zondag 25 augustus kunnen kinderen daarom een speciale dinoroute lopen door de binnenstad van Enschede.

Er is in Enschede een speciale kinderroute gerealiseerd, waarbij kinderen de stad ontdekken. En dat natuurlijk helemaal in Dino-thema! De tocht duurt twee kilometer en onderweg mag je allemaal opdrachten doen én ontmoet je een levensechte dino.

Onderweg verzamel je letters, waarmee je uiteindelijk een woord maakt. Iedereen die de woordpuzzel goed heeft ontvangt een dinoposter.

In de route: Dinomuffin en dino-ijs

Allerlei ondernemers uit de binnenstad hebben samengewrekt. Zo is er door ijssalon Van der Poel een speciaal Dino-ijsje ontwikkeld en maakt STOET een Dino-muffin. De route voert langs vijf binnenstadondernemers, waaronder ook Intertoys en Coffee Fellows. Bij het Intercityhotel is een dino op hoogte te zien. Er wordt aangeraden om vanaf het Willem Wilminkplein vooral even omhoog richting het hotel te kijken. Het startpunt van de route is bij Concordia aan de Langestraat 56.

De dinoroute start op 6 juli en je kunt de route lopen tot 25 augustus. Meer informatie vind je op: www.dinoroute.nl

Dinopark Vliegveld Twente

Dinopark Vliegeveld Twente is van af 13 juli t/m 25 augustus iedere dag te bezoeken. Het is zelfs mogelijk om tussen de dino’s te overnachten! Heb je je tickets al binnen? Ze zijn te bestellen via deze link: Dinopark Vliegveld Twente.

Nog meer inspiratie voor deze zomervakantie?

We hebben de allerleukst tips en inspiratie voor deze zomer voor je verzameld in onze Zomerspecial, helemaal gratis te downloaden via deze link.

dinoroute

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.