Koningsdag, laat je kind niet in z’n hempie staan…

Time flies when you’re having fun… Nou dan moeten de laatste weken wel heel erg leuk zijn geweest want poehee wat vloog de tijd! Voor mijn gevoel heb ik gisteren nog de eieren in de tuin verstopt maar mijn agenda verteld me dat het al bijna tijd is voor Koningsdag outfits. Het lijkt alsof ook de winkels er dit jaar niet zo’n haast mee hebben want waar alles normaal al weken van tevoren oranje kleurt moest ik er nu best even naar zoeken. Gelukkig vond ik voor jullie een aantal fijne adresjes waar je zeker kunt slagen.

Koningsdag outfits voor groot en klein

Uiteraard heeft HEMA zoals elk jaar gedacht aan de kleine en grotere kinderen. Voor je baby vind je er een superstoer oranjeshirt met een leeuw vanaf maat 62. Voor je zoon of dochter shop je er een shirts of jurk. En vergeet niet op weg naar de digitale kassa de party props mee te pakken zodat ook je foto’s op 27 april koningshuiswaardig zijn, en de tompoucen mag niet vergeten! Online shop je ze op Hema.nl.

koningsdag outfit

Koningsdag outfits voor stoere boys

Hoewel Bink inmiddels een duidelijke mening heeft over wat er wel of niet word aangetrokken is hij gelukkig vrij makkelijk wat kleding betreft. Er is niet veel dat hij echt niet aantrekt en nog minder dat per se in zijn kast moet liggen. Heerlijk voor een shopgrage moeder! Bij Bol.com vind je dit stoere oranje shirt voor jongens.

koningsdag outfit

Kleine prijsjes

Bij jonge kinderen is mijn ervaring dat kleding niet erg lang meegaat. Ze groeien als kool en de kans dat een shirt een jaar later nog past is vrijwel nihil. Ik ben dus ook erg fan van leuke themakleding voor fijne prijsjes. Gelukkig is er ook voor weinig keuze genoeg. De Kruidvat en Action zijn van die topwinkels met kleine prijsjes. Daar kun je zelfs voor bijna niks het hele gezin in oranje steken, inclusief accessoires om het helemaal af te maken.

Online gemak

Je hebt niet meer al te lang om flink te shoppen maar niet gevreesd. Online is er ook genoeg te vinden gelukkig. Gewoon vanachter je bureau even klikken en 24 uur later op de deurmat, ik ben enorm fan van dat online bestellen. Bij de meest bekende online shops zoals Wehkamp en Bol.com vond ik op de zoekterm ‘koningsdag’ niet veel maar op kleur zoeken levert wel een boel resultaat.

Naast de grote webshops vind je online ook allerlei shops waar je te kust en te keur terecht kunt voor het bedrukken van een oranje shirt. Veel sites hebben zelfs al ingespeeld op de komende feestdag en een selectie klaargezet waarbij je zelf niets hoeft te verzinnen maar kant en klaar besteld. Wil je echt uniek zijn bestel je er eentje die je zelf ontwerpt bij bijvoorbeeld www.tshirtdeal.nl.

Op www.feestwinkel.nl kun je terecht voor echte koningscapes en prinsessenjurken. Voor jezelf gooi je dan meteen even een oranjepruik in je mandje. Geen haast ook want voor 22:00 uur besteld is morgen al thuis. Houden we van!


Have fun!

Genoeg keuze en voor ieder wat wils dus. Laat koningsdag 2018 maar komen. Ik wens jullie alvast een boel plezier met het shoppen naar de juiste outfit!

Over Susan

Meer blogs van Susan lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.