Nieuwe hotspot in Oldenzaal: Zoete Kruimels!

Helemaal nieuw in het centrum van Oldenzaal: Zoete Kruimels! Bakery en cake studio, dat klinkt toch veelbelovend! Toen wij deze zomer terug kwamen van vakantie namen we hier uiteraard meteen een kijkje, nieuwsgierig als we zijn!

Kiezen is lastig bij Zoete Kruimels
Lastig kiezen hè Jurre!

Aanwinst in het centrum

Ik volgde Vera al een geruime tijd op Instagram (@zoetekruimels), dus dat ze kon bakken dát wist ik! Ze maakt de mooiste creaties voor feestjes, en helemaal custommade. Vera deed dit voorheen naast haar baan in de marketing, maar al snel bleek dat haar hart bij het bakken lag! Hoe stoer is de stap om in het diepe te springen en je hart te volgen? Dat deed Vera, en haar moeder sprong met haar mee!

Wat een prachtig pand midden in Oldenzaal

Fijne start van de zondag!

Vera verwelkomde ons op een warme zondagochtend. De koffie stond klaar! De kinderen mochten wat uitzoeken uit de volle vitrine, maar dat was nogal een opgave! Daarom koos Vera voor ons, en we kregen een menuutje ‘keuzestress’. Vera en Pauline bakken alles zelf en naast de volle vitrines werden er zoveel taarten en cupcakes (al dat niet custommade) opgehaald deze ochtend!

Menu ‘keuzestress’

Duurzaamheid en bakken, twee belangrijkste begrippen!

Toen het plan om een eigen zaak te starten steeds groter werd kwam er een prachtig pandje vrij in de binnenstad. Met terras, mét bovenverdieping en voldoende ruimte! Ze hebben de ruimte omgetoverd tot een hippe bakery, waar je echt heerlijk kunt zitten!

Toen Vera me vertelde over haar visie en haar bedrijf spatte de liefde voor het bakken er vanaf. Maar wat mij daarnaast ook aansprak is dat ze heel bewuste keuzes maken in hun bedrijf. Ze zoeken samenwerkingen met duurzame bedrijven, liefst ook nog lokaal. Een voorbeeld daarvan is de appelsap, dat komt van Oald Bleank uit Rossum waar Pauline woont. Ook de koffiebonen worden geproduceerd door een bedrijf die uitblinkt in duurzaamheid.

Overal is aan gedacht, elk detail klopt!
Overal is aan gedacht, elk detail klopt!

Dit gaan we vaker doen!

Mijn zondagochtend is in ieder geval heerlijk relaxed begonnen,. dus hier gaan we vaker komen! De kinderen verheugen zich al op het volgende taartje van Vera!

Ben je binnenkort in Oldenzaal? Neem dan echt even tijd langs te gaan bij Zoete Kruimels, een mustvisit in centrum Oldenzaal. Nog een leuke tip: op zondagochtend kun je er ook ontbijten!

Ook een heerlijke plek met de kinderen!
Ook een heerlijke plek met de kinderen!

Over Famke

Meer blogs van Famke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.