Vetttt tip! De Familiekaart van de TwentseWelle

Door

Het is gewoon fijn om te weten hoe je op leuke uitjes kunt besparen. Tijdens de kerstvakantie deed ik een mooie ontdekking. En ik heb hem al met heel veel mensen in mijn omgeving gedeeld, hoogste tijd dat ik jullie hier ook over vertel!

Een jaar lang ‘gratis’ naar het museum

Tijdens de kerstvakantie ging ik met Pippa, Coco en nichtje Phileine naar de TwentseWelle, dat was gelijk de eerste keer dat ik er in een schoolvakantie kwam. De hoofdreden van ons bezoek was ‘Jan Doodle’, dat is namelijk mijn vriend én de vader van Pippa en Coco. Bij de entree werden we gelijk op de familiekaart gewezen. Voor € 20 hadden we het hele jaar toegang tot het museum én konden we zo vaak als we wilden gaan. Eigenlijk had ik het er gelijk al uit, dus de keuze was snel gemaakt. Inschrijfformulieren voor de familiekaart van de TwentseWelle liggen bij de ingang op de tafels. Het is handig om deze ingevuld mee te nemen naar de kassa. Dit kun je dus gewoon ter plekke regelen.

Twentse Welle

We gingen die vakantie gelijk nog een keer

Het museum was zo leuk, het meenemen van Coco vond ik persoonlijk een wat minder groot succes dus de tweede keer ging ik alleen met Pippa. Uiteraard brachten we weer een bezoek aan Jan Doodle, maar ook De Fabriek was heel gaaf. Daar liet Pippa zich schmincken en werd er volop geknutseld. En tussendoor zie je al die toffe dingen waar het in het museum eigenlijk om draait :-).

img_9839

En tussendoor zie je al die toffe dingen waar het in het museum eigenlijk om draait 🙂 Zoals deze koppen op sterk water!

Twentse Welle

Dikke Vettt tip!

Wij waren écht onder de indruk van De TwentseWelle… Zo’n leuk museum, je kunt er gerust een paar uur rondlopen. In de vakantie worden er steeds weer hele gave afwisselende activiteiten georganiseerd, zodat je er prima wat vaker naartoe kan gaan. Een aantal hoogtepunten tijdens de voorjaarsvakantie:


Zondag 25 februari: Opening expositie Frankenstein

Tijdens de opening op 25 februari is er een speciaal programma en is het museum gratis toegankelijk.

Dinsdag 27 februari en 1 maart: Tekenen met Jan Doodle

Tijdens de inloopworkshop Doodles tekenen met Jan Doodle leer je dat iedereen creatief is en dat alles Doodle-baar is. Het is geschikt voor alle leeftijden en duurt van  12.00 tot 16.00 uur.

Woensdag 28 februari: Robots bouwen

Tijdens de inloopworkshop Robot bouwen kun je je eigen robot bouwen in De Fabriek. Het duurt van 13.00 tot 15.30 uur en is geschikt voor kinderen van 8 t/ 12 jaar.

De TwenseWelle tijdens de voorjaarsvakantie

Voor meer informatie over alle activiteiten tijdens de openingsdag van de expositie en de voorjaarsvakantie kun je een kijkje nemen op de website.

Twentse Welle

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.