Bowlen in Twente: 8 x bowlingbanen!

Door

Een superleuk familie uitje: bowlen! Geschikt voor bijna alle leeftijden waardoor het erg leuk is om met kinderen te doen. Er zijn in Twente verschillende bowlingbanen te vinden. Bowlen in Twente: we ontdekten 8 bowlingbanen in Enschede, Ootmarsum, Delden, Nijverdal, Almelo en Hengelo en Eibergen (net buiten Twente).

 1. Bowlen in Twente bij Starballs Enschede
  Starballs bowling in Enschede is hét bowling-, pool- en snookercentrum van Twente. Naast hightech Brunswick bowlingbanen heeft Starballs ook pooltafels, snookertafels, 1 billiard, 1 groot billiard en 4 complete dartbanen. Superleuk ook om het bowlen met het poolen te combineren!
 2. Funbowlen bij Funzone op het Reulver in Enschede
  Bij Funzone op het Reulver vind je alles onder één dak. Voor de jongste kinderen is er de indoor speeltuin, er is een glowgolf baan, het Krazy Kangaroo trampoline park én je vindt hier een funbowling baan! Dit maakt dit tot een ideale plek met kinderen in verschillende leeftijden. Parkeren doe je gratis én gelijk voor de deur!
 3. Hotel restaurant het Wapen van Delden
  In Hof van Twente vind je in hotel het Wapen van Delden maar liefst 4 bowlingbanen met automatisch scoresysteem, bar en een restaurantzaal met indoor BBQ. Hier kun je terecht voor een fijn binnenuitje met de kids, vrienden of familie.
 4. Bowlen in Twente bij Preston Palace in Almelo
  Bij Preston Palace in Almelo kun je veel verschillende leuke binnenuitjes doen. Er is een zwembad, een indoor kermis er zijn restaurants en je kunt indoor midget golfen. In een authentieke Mijnwerkersstad liggen 6 de bowlingbanen verscholen. Spannend maar vooral er leuk!
 5. Bowlen in de Achterhoek bij Hof van Eckberge in Eibergen
  Bij Hof van Eckberge is werkelijk van alles te doen, voor alle leeftijden. Er zijn daarnaast veel voorzieningen voor mensen met een beperking. Er is een belevingspark, een dierentuin, een restaurant met binnenspeeltuin, je kunt er lasergamen, bowlen en eigenlijk nog veel meer. Je kunt hier bowlen op muziek en er zijn ook bowlingmogelijkheden voor mensen met een beperking: Bowlen bij Hof van Eckberge.
 6. Bowlen bij Yip’s in Hengelo
  In het centrum van Hengelo vind je Yip’s. Dit is de plek voor een verjaardag, bedrijfsuitje kinderfeestje of uitje met je gezin. Bij Yip’s kun je bowlen, poolen, snookeren, biljarten, darten én escapen.
 7. Funbowlen bij Suzie’s Farm in de Achterhoek
  Een pareltje; bowlen op de boerderij? Dat kan bij Suzie’s farm in Aalten, in de Achterhoek. Hier kun je naast bowlen nog veel meer doen, zoals lekker eten :-). Neem voor meer informatie een kijkje op de site: Suzie’s Farm.
 8. Bowlen Bie Heintje
  In Ootmarsum kun je gezellig bowlen op de leuke locatie Bie Heintje. Je kunt alleen een bowlingbaan huren, maar het is ook ideaal om een etentje met een bowl-avontuur te combineren. Er worden verschillende abonnementen aangeboden.

Zoek je naast Bowlen in Twente nog meer leuke binnenuitjes met kinderen?

Kinderen vinden bowlen vaak fantastisch en soms is het ook erg fijn om een leuk binnenuitje te doen met je gezin. Ben je naast bowlingbanen op zoek naar nog meer leuke familie uitjes die je binnen kunt doen? Kijk dan ook eens op deze pagina: binnenuitjes met kinderen. Ken jij zelf nog leuk aanvullingen om te Bowlen in Twente? Laat het ons weten door hieronder een berichtje te plaatsen.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.