Bowlen in Twente: 8 x bowlingbanen!

Door

Een superleuk familie uitje: bowlen! Geschikt voor bijna alle leeftijden waardoor het erg leuk is om met kinderen te doen. Er zijn in Twente verschillende bowlingbanen te vinden. Bowlen in Twente: we ontdekten 8 bowlingbanen in Enschede, Rijssen, Tubbergen, Delden, Nijverdal, Almelo en Hengelo en Eibergen (net buiten Twente).

 1. Bowlen in Twente bij Starballs Enschede
  Starballs bowling in Enschede is hét bowling-, pool- en snookercentrum van Twente. Naast 8 hightech Brunswick bowlingbanen heeft Starballs ook pooltafels, snookertafels, 1 billiard, 1 groot billiard en 4 complete dartbanen. Maryke ging al eens naar Starballs voor een bowling kinderfeestje.
 2. Hotel restaurant het Wapen van Delden
  In Hof van Twente vind je in hotel het Wapen van Delden maar liefst 4 bowlingbanen met automatisch scoresysteem, bar en een restaurantzaal met indoor BBQ. Hier kun je terecht voor een fijn binnenuitje met de kids, vrienden of familie.
 3. Bowlen in Twente bij Preston Palace in Almelo
  Bij Preston Palace in Almelo kun je veel verschillende leuke binnenuitjes doen. Er is een zwembad, een indoor kermis er zijn restaurants en je kunt indoor midget golfen. In een authentieke Mijnwerkersstad liggen 6 de bowlingbanen verscholen. Spannend maar vooral er leuk!
 4. Bowlen bij De Troubadour in Tubbergen
  Een fijne plek deze! Je kunt hier terecht om lekker te eten, er is een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin met fijn terras en je kunt hier dus bowlen. Susan schreef eerder ook al een blog over de fantastische brunch bij De Troubadour.
  Andere familie activiteiten die je bij De Troubadour kunt doen zijn onder andere de speurtocht met QR-codes en Shortgolf.
 5. De Bowlingboerderij Nijverdal
  Aan de rand van Nijverdal vind je Bowlingboerderij Nijverdal. De plek om een ontspannen potje te bowlen. Klaar met bowlen? Dan kun je ervoor kiezen om lekker aan te schuiven bij de Twentse Toafel, het welbekende koud en warm buffet van De Bowlingboerderij.
 6. Bowlen in de Achterhoek bij Hof van Eckberge in Eibergen
  Bij Hof van Eckberge is werkelijk van alles te doen, voor alle leeftijden. Er zijn daarnaast veel voorzieningen voor mensen met een beperking. Er is een belevingspark, een dierentuin, een restaurant met binnenspeeltuin, je kunt er lasergamen, bowlen en eigenlijk nog veel meer. Je kunt hier bowlen op muziek en er zijn ook bowlingmogelijkheden voor mensen met een beperking: Bowlen bij Hof van Eckberge.
 7. Bowlen bij Yip’s in Hengelo
  In het centrum van Hengelo vind je Yip’s. Dit is de plek voor een verjaardag, bedrijfsuitje kinderfeestje of uitje met je gezin. Bij Yip’s kun je bowlen, poolen, snookeren, biljarten, darten én escapen.
 8. Bowlen bij ‘t Molke in Rijssen
  ‘t Molke in Rijssen is geen onbekende plek voor Vettt. Op dit vakantiepark overnachtten we al eens in een boomhut: slapen in een boomhut. In de zomer kun je hier heerlijk varen over De Regge in een sloep of fluisterboot, maar je kunt bij ‘t Molke dus ook bowlen!
  Bij Partycentrum Mölke kunnen kleine groepen terecht in een overheerlijk en gezellig aangekleed restaurant, waar je in een gezellige en ongedwongen sfeer kunt eten en bowlen. Aangrenzend aan het restaurant kunnen kinderen zich vermaken in de uitdagende binnenspeeltuin. 

Zoek je naast Bowlen in Twente nog meer leuke binnenuitjes met kinderen?

Kinderen vinden bowlen vaak fantastisch en soms is het ook erg fijn om een leuk binnenuitje te doen met je gezin. Ben je naast bowlingbanen op zoek naar nog meer leuke familie uitjes die je binnen kunt doen? Kijk dan ook eens op deze pagina: binnenuitjes met kinderen. Ken jij zelf nog leuk aanvullingen om te Bowlen in Twente? Laat het ons weten door hieronder een berichtje te plaatsen.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.