Zoek je een leuk familie-uitje in Twente? Familiepretpark De Waarbeek!

Laatste update: maart 2023

Ben je op zoek naar een leuk no-nonsense uitje dat ook nog eens betaalbaar is? Lekker een dagje buiten naar een plek wat jouw kinderen sowieso leuk gaan vinden? Bezoek familiepretpark De Waarbeek! Ook heerlijk trouwens tijdens een studiedag 🙂

Nostalgie

De Waarbeek is voor vele Tukkers echt pure nostalgie. De meeste kinderen die in Twente opgegroeid zijn zullen er herinneringen aan hebben. Het is zo dichtbij, vanaf Enschede en Hengelo is het ook prima op de fiets te bezoeken. De Waarbeek is een familiepretpark van 2,7 hectare groot, en biedt vertier voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar.

Waarbeek

Studiedag

Studiedagen lenen zich perfect voor het bezoeken van een pretpark, vooral als je van rustig houdt :-). Heb jij studiedagen op de planning staan, hou dan vooral De Waarbeek in je achterhoofd! 

Waarbeek

Nieuwe attracties & dino’s

Familiepretpark De Waarbeek timmert flink aan de weg, zo is er een klimpark bijgekomen, vorig jaar een achtbaan en dit jaar is er een heel gedeelte met dino’s, de Dino Discovery. Cool he? Maar ook op het gebied van attracties zijn er dit jaar mooie aanvullingen. De 3e achtbaan doet zijn intrede, de Raptor Adventure en de Jumping Twekky is nieuw!

 

Waarbeek

Voor de kleinsten

Voor de aller kleinsten is er ook genoeg vertier te vinden in de Waarbeek. Vooral de ‘eendmolen’, de ‘skyflyer’, en de ‘Adventure river’ zijn echt heel erg geschikt voor de kleintjes. Eigenlijk kun je je in de Waarbeek prima een hele middag vermaken. 

All-in Concept

Familiepretpark De Waarbeek werkt met een All-in concept. 

Kijk voor meer info en een foto van alle attracties en de openingstijden op de site: de Waarbeek 

Waarbeek

Over Marloes

Meer blogs van Marloes lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.