Pret in de Waarbeek!

Vandaag was het een heerlijke nazomerse dag, en dat in Oktober! De zomer is nog steeds niet helemaal klaar met ons lijkt het wel. Maar toch komt de natuur in beweging, en zie je herfst nu echt zijn intreden doen. Heerlijk de herfst ik houd zó van dit seizoen! De herfstvakantie komt er dan ook alweer bijna aan en dan kan een dagje Waarbeek natuurlijk niet ontbreken. Een hele dag vertier voor de kinderen en dat voor een heel zacht prijsje. En voor ons ouders is het vaak pure nostalgie. Lees in mijn blog over onze fijne middag bij de Waarbeek, tijdens een studiedag van mijn jongens. 

Nostalgie

De Waarbeek is voor mij echt pure nostalgie, en voor mij was het dan ook al echt heel wat jaren geleden dat ik bij de Waarbeek was met mijn ouders. Het is zo dichtbij en toch kom ik er eigenlijk nooit. Géén idee waarom niet, want ze kunnen zich hier echt heerlijk een hele middag vermaken. De Waarbeek is een familiepretpark van 2,7 hectare groot, en biedt vertier voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar.

Waarbeek

Studiedag

Doordat alleen onze school vrij was i.v.m een studiedag hadden we op een handjevol mensen het hele park voor onszelf! De kinderen konden zo vaak als ze wilden in de ‘Rodelbaan’ (een van de oudste achtbanen in Nederland)  en kregen hier dan ook geen genoeg van. De kleinsten (6) moeten nog onder begeleiding van een volwassene erin, maar dat vond mama helemaal niet erg hoor…. De Waarbeek heeft echt voor jong en oud leuke attracties. De oudsten van 9 vonden vooral de ‘Calypso’, ‘Hully Gully’, ‘Swingmill’ en ‘Twister’ helemaal geweldig!

Waarbeek

Klimmen

Ook is er sinds 2014 een klim attractie bij gekomen die ook erg in de smaak viel bij onze kids. Ze worden ingezekerd en mogen dan een parcours afleggen. Spannend voor ze maar erg leuk! De trampolines vonden ze ook heel erg leuk en ze mochten extra lang omdat er bijna niemand in het park was. Verder zijn er nog wat attracties op, over én ín het water. Zo kun je namelijk waterfietsen om even bij te komen, of met een liftstoeltje over het water zoeven, of je met de ‘Nautic Jet’ af te laten vuren over het water!

Waarbeek

Voor de kleinsten

Voor de aller kleinsten is er ook genoeg vertier te vinden in de Waarbeek. Vooral de ‘eendmolen’, de ‘skyflyer’, en de ‘Adventure river’ zijn echt heel erg geschikt voor de kleintjes. Eigenlijk kun je je in de Waarbeek prima een hele middag vermaken. Let wel even op de openingstijden want het park is niet op alle dagen geopend. Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag zijn ze sowieso gesloten en op Vrijdag pas vanaf 12 uur geopend. Het is net groot genoeg om je een hele dag te vermaken, en de entreeprijzen zijn heel erg vriendelijk. Online de kaarten bestellen kost 9.95 p.p koop je ze aan de kassa dan zijn ze 12,50.

Kijk voor meer info en een foto van alle attracties even op de website van de Waarbeek 

Fijne herfstvakantie!

Waarbeek

Over Marloes

Meer blogs van Marloes lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.