Heel erg vettt: een graffiti kinderfeestje!

Soms doe je van die dingen die zo tof zijn, dat je ze gewoon moet delen! Zoals een onwijs leuk graffiti kinderfeestje die wij laatst hebben gedaan. Graffiti? Ja, graffiti! En alle 10 de kids waren mega enthousiast. Net als deze mama!

Jongens en iets creatiefs?

Via via horen we van Jeleukstegraffiti.nl uit Oldenzaal en in een spontante opwelling leggen we dit kinderfeestje vast. En eerlijk is eerlijk, als de datum dichterbij komt, krijg ik een beetje spijt. Een buitenactiviteit in november? Jongens en iets creatiefs? Dat werkt toch totaal niet? Met jongens moet je gewoon gaan zwemmen of iets anders actiefs doen. De zorgen zijn voor niks, want het graffiti kinderfeestje is volgens Levi (9) zijn leukste kinderfeestje ooit!

Het graffiti kinderfeestje: op locatie of gewoon thuis

Jeleukstegraffiti.nl komt op de locatie die je zelf kiest. Eerst had ik de skatebaan in ons dorp in gedachten, maar ik bedacht vlak van tevoren dat ik het bij huis toch praktischer vindt. Als Tim van Jeleukstegraffiti.nl aankomt, zegt hij direct dat het grote grasveld voor ons huis in Tubbergen, super geschikt is. Hij legt een groot onderzeil aan ter bescherming, dus eigenlijk maakt het niet heel veel uit waar je het doet. Ze nemen alle spullen mee, dus je hoeft zelf alleen voor het lekkers te zorgen.

 

Stelletje laboranten

Tim begint binnen in huis met de uitleg. En hey, tien stuiterende kinderen, die luisteren gewoon! Even oefenen met graffiti-letters tekenen en dan naar buiten voor het echte werk. Eerst krijgen de kinderen beschermkleding aan. Compleet met muts, handschoenen en beschermbril. En wat zien ze er grappig uit; een stel laboranten achter een schildersezel.

 

Een strak kunstwerk

En daarna begint het spektakel. Een keer niet met een kwast, maar met spuitbussen aan de slag. Hoe cool is dat. De kids zijn een hele tijd super actief bezig en Tim houdt de boel een beetje in de gaten.

 

graffiti kinderfeestje

 

graffiti kinderfeestje

 

En als je klaar bent, komt Tim langs en maakt je schilderij even helemaal af door de letters een strakke zwarte rand te geven. Zo werd bij iedereen, creatief of minder creatief, het kunstwerk helemaal te gek. Het grote bord mogen ze allemaal mee naar huis nemen en dat vinden ze natuurlijk geweldig.

 

Geen gesmeer

Na afloop ruimt Tim de spullen weer op, pakt het zeil in en je merkt er niks van dat hier zojuist tien graffiti-kunstwerken zijn gemaakt. Er blijft geen gesmeer achter, dus ook voor de smetvrees-mama’s is het prima te doen. We hadden wel geluk dat het niet regende, maar anders hadden we het in de garage en onder de carport gedaan. Broertje Melle (7) mocht ook meedoen en hij zegt nu dat hij dit ook wil doen met zijn kinderfeestje volgend jaar. En dat zegt genoeg!

Over Je Leukste Graffiti

Tim van Je Leukste Graffiti zit in Oldenzaal maar komt naar je toe voor het kinderfeestje. Superhandig, want met 10 jongens van Tubbergen naar Oldenzaal zou voor ons niet ideaal geweest zijn. Wil je meer weten over het graffiti kinderfeestje kijk dan op de website.

graffiti kinderfeestje

De kunstwerken!

Over Evelin

Meer blogs van Evelin lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.