Toffe gratis herfst printable van Studio Kvinna

Misschien heb je hem al gezien in de Vettt Herfstspecial; eenkhoorntje Pip is haar eikeltjes kwijt. Femke van Studio Kvinna maakt dit leuke ontwerp. En als je wilt kun je deze gratis herfst printable downloaden, uitprinten en morgen bij het ontbijt klaarleggen voor jouw kind. Cadeautje van ons voor jou!

Download gratis De Herfst printable

Femke Hesselink van Studio Kvinna maakte deze leuke Herfst printable, ze ontwierp hem voor de Vettt Herfstspecial. Leuk om uit te printen en bij het ontbijt klaar te leggen.

Auto bingo van StudioKvinna

Voor de Vettt Zomerpecial ontwierp Femke een Autobingo. Heb je binnenkort een wat langere autorit op de planning staan? Print hem uit en neem hem mee, mijn oudste dochter was er dol op!

 

Posters van Studio Kvinna

Vettt blogger Femke mocht onlangs de kamer van haar zoon opnieuw inrichten omdat ze verhuist zijn. Daar heeft de poster van Studio Kvinna ook een mooi plekje gekregen. Haar blog lees je hier: Toffe posters shoppen bij Studio Kvinna

Poster Studio Kvinna

Over Studio Kvinna

De Enschedese Illustrator Femke Hesselink is het brein achter Studio Kvinna. In de webshop van Studio Kvinna vind je onder andere kaarten, posters en woonaccessoires met handgetekende illustraties en met zelfgemaakte foto’s. Daarnaast maakt Studio Kvinna trouw- en geboortekaartjes in opdracht en ontwikkelt ze huisstijllen en maakt ze flyers en brochures op.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.