Herfstbingo: gratis download om zelf in het bos te spelen!

Door

De bomen verkleuren, bladeren vallen van de bomen en paddenstoelen komen tevoorschijn. Het bos ligt vol met eikels en kastanjes. Misschien is de herfst wel de mooiste tijd om een boswandeling te maken. Print voor alle kinderen deze herfstbingo uit en ga op zoek naar de herfstschatten.

Je vindt op Vettt veel inspiratie voor leuke wandelingen met kinderen in Twente. Soms is het leuk om een specifieke kinderwandeling te maken, zoals een kabouterpad of een speelbos. Kinderen vinden het vaak leuk om in het bos te speuren, met deze herfstbingo kunnen ze op zoek naar alle plaatjes die op de bingo staan. Leuk voor alle leeftijden, de kleinsten kunnen al meedoen door de plaatjes te herkennen.

Herfstbingo
Check, gevonden!

Hoe werkt de herfstbingo?

De Herfstbingo werkt erg simpel. Je print de bingo voor ieder kind uit en je geeft hem/haar een pen. Het kan fijn zijn om de bingo in een plastic hoesje te doen, waar de bingo en pen in bewaard kan worden.

Tip: Neem ook voor ieder kind een tasje mee, waar ze hun gevonden herfstschatten in kunnen bewaren.

Download gratis de herfstbingo

Je download de herfstbingo hier gratis: Herfstbingo. Print hem uit en neem hem mee op bosavontuur!

Wat kun je doen met gevonden herfstschatten?

Er is zoveel moois te doen en te maken met de gevonden herfstschatten. Vettt-blogger Famke schreef eerder een blog over knutselen met kastanjes. Ze maakte deze leuke herfstpoppetjes. Maryke schreef een blog met 7 x inspiratie om te knutselen met stenen. Deze herfstspinnen zijn ook supercool of deze herfst confettikanon!

knutselen met kastanjes
Famke maakt met haar kinderen deze leuke kastanje-poppetjes

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.