In de krant!

Door

Niets vermoedend stond ik dinsdagochtend op. Zoals meestal kijk ik als eerste op mijn telefoon (slechte gewoonte), ik had een berichtje van Niki. We stonden in de krant! Kort daarna volgden nog veel meer berichtjes.

Dat we in de krant staan, kwam niet helemaal uit de lucht vallen. Toen Marco, de journalist die het interview afnam, half december bij ons langs kwam had ik echt geen idee wat hij van het interview ging maken.

Hectische tijd

We hadden er een hectische tijd op zitten. De boyfriend was net een paar weken naar Sri Lanka geweest. Vier weken was de bedoeling, maar na 3 weken kreeg hij een verschrikkelijk telefoontje. En 24 uur later was hij thuis,  zijn moeder was plotseling overleden. Het interview met Marco stond al een tijdje gepland, hij is altijd op zoek naar verhalen van mensen. Gewone mensen over hoe ze in het leven staan. Het interview vond plaats in de week na de crematie, we lieten het doorgaan. Het interview was meer een gesprek op een dinsdagavond bij ons aan tafel. En het ging, zoals gesprekken bij ons wel vaker gaan, alle kanten op. Dus ietwat zenuwachtig waren we voor afgelopen dinsdag, de dag dat we met ons gezin in de Tubantia stonden.

Spannend

Afgelopen dinsdag was het dus zover. Full page met familiefoto in de krant. En wat een fijn verhaal is het geworden. We kregen er zulke leuke, lieve reacties op. Dank jullie wel! Dat we zo’n mooi en inspirerend gezin zijn. Daar ben ik oprecht trots op, maar lieve lezers, geloof niet dat het hier altijd rozengeur én maneschijn is. Pippa en Co klopt trouwens niet, hoe grappig het ook klinkt, ze heet Coco… 🙂

Benieuwd naar het artikel? Je kunt hem hier in PDF downloaden. 

Na de krant de tv!

Sinds Maurice ervoor heeft gekozen om als Jan Doodle 🙂 door het leven te gaan, komen er zulke bizarre dingen op zijn pad. Na aanleiding van een eerder interview in de Tubantia werd hij door Talpa benaderd. Vorig week kwam er een cameraploeg bij hem langs én vrijdag is hij te zijn in de uitzending 5 uur live van Talpa. Hoe bizar?! Benieuwd naar het werk van Jan Doodle? Volg hem op Instagram.

Jan Doodle

Jan Doodle tijdens één van de events bij TwentseWelle

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
1 Comment
  • Maud
    januari 25, 2018

    Super leuk artikel! Mag je trots op zijn!