Interview: Ursula Aubri van Cadré Hengelo

Door

Wie ben je? En wat voor bedrijf heb je?

Ik ben Ursula, mama van Sem , beeldend kunstenaar, docent schilderen  en eigenaar van Cadré Lijstenmakerij & Art-Gallery. Wij maken Lijsten, we maken en verkopen kunst en geven schilderlessen en workshops aan volwassenen en kinderen.

Hoe ben je erop gekomen om je bedrijf te starten?

Na diverse kunstopleidingen  kwam ik te werken in een teken/schilderwinkel in Enschede waar ik lijstenmaker werd. Toen ik van baas verwisselde en in een lijstenmakerij in Hengelo kwam kon ik op een gegeven moment het bedrijf overnemen (onderhand al 10 jaar geleden).
Cadre Hengelo

Een graffiti workshop als kinderfeestje

 

Run je je bedrijf alleen of met anderen?

Ik run het bedrijf samen met mijn man Maarten Bollen. Voor de workshops en grote projecten werk ik samen met diverse zzp-ers.
Cadre HEngelo

 

Hoe regel je dat? Je bedrijf, gezin, huishouden en sociale leven te combineren?

Omdat ik eigen baas ben en mijn man ook binnen het bedrijf is, kunnen wij onze zoon Sem van 6 jaar altijd bij ons hebben. Zowel ik, maarten en onze zoon Sem maken onze eigen kunst. Met Sem begon het op zijn 2e al, hij tekende composities op doek met krijt en ik schilderde ze in, deze schilderijen verkopen we en de opbrengst gaat naar de stichting Kans voor een Kind (die helpen wensen te vervullen voor zieke kinderen). Deze lijn heet SeMiArT (half kunst en Sem and I).
Cadre Hengelo

SeMiArt met zoon Sem

 

Wat zou je andere moeders mee willen geven?

Werken en carrière zijn erg leuk, maar vergeet vooral niet te genieten van het moederschap!

 

Wat vind je het leukst aan je bedrijf?

Het leukst aan mijn bedrijf is dat ik de hele dag mag doen wat ik leuk vind, ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Door middel van de kunstlessen en workshops die ik geef kan ik zoveel mensen een goed gevoel meegeven met wat ze allemaal kunnen!

 

Hoe ziet je bedrijf er over 5 jaar uit?

Ik zie mijn bedrijf over 5 jaar uitgroeien tot een kunstzinnig koninkrijk waar mensen hun creativiteit en talenten kunnen uitoefenen.

 

Wat is je favoriete plek in Twente?

Mijn favoriete plek in twente is naast mijn thuis, het Prinsbernardplantsoen in Hengelo. Een klein park in het centrum waar Sem graag speelt en waar vaak leuke evenementen worden geregeld. Zoals bijv kids@the park waar wij dit jaar voor de tweede keer aan mee doen!
Cadre HEngelo

Ursula aan het werk tijdens kids at the park 2014

 

Meer weten?

Ontmoet Ursula tijdens Kids at the Park (23 augustus, Hengelo) of neem eens een kijkje op haar website.

Bekijk hier een overzicht van alle interviews met Vettt Stoere Moeders.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.