De Jul & Julia Zomerweken bij Julianatoren

Het is weer zomervakantie en dat viert Julianatoren door deze weken uit te roepen tot de ‘Jul & Julia Zomerweken’. Wij werden uitgenodigd om deze zomerweken samen met hen te vieren. Uiteraard hadden we daar wel zin in, dus gingen wij een dagje naar Apeldoorn met z’n vijven. Mooie start van onze vakantie!

Op reis met Jul en Julia

Tijdens de Julianatoren Zomerweken nemen Jul en Julia je mee op wereldreis. In de spectaculaire theatershow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’ nemen ze je mee langs allerlei landen. Samen met Guusje bekeek ik deze show, Guusje was zeer onder de indruk. En het meedansen was natuurlijk het leukste! En omdat we de liedjes de hele dag door overal hoorden, konden we ze ‘s avonds in bed nog meezingen 🙂 Het leuke van een dagje in Juliantoren vond ik de vele shows, overal in het park werd er gezongen en gedanst. Doordat het park kleinschalig is, hadden de kinderen al snel in de gaten wanneer er weer een show gegeven werd. Zo leerden ze  de stoere passen van de Cowboydans in Jul’s Wild West Show. Guusje ging limbodansen met Meneer Kaasgaaf en danste mee met Mevrouw Suikerspin tijdens haar Mexicaanse Dansshow. De show van Dino en Dina en Cas de Ranger stonden ook nog op het programma, maar door alle attracties die we uiteraard ook nog langs moesten, hebben we deze maar overgeslagen. 

De cowboypassen van Jul
Klaar voor de show

Veel te doen!

Voor ons was het de eerste keer dat we in Julianatoren waren. Ik had al wel gehoord dat dit park perfect was voor kinderen die de leeftijd van de onze hebben. En dat bleek! Wat hebben ze genoten! In het begin wisten ze gewoon niet wat het eerste of laatste te doen! Het park staat boordevol attracties, maar is niet te groot. Daarom konden ze op een gegeven moment zelf rondlopen om de attracties te gaan bezoeken. Zo zagen we, onder het genot van een kopje koffie, Jurre de achtbaan wel 6 keer achter elkaar ingaan. Vanuit de uitgang rende hij regelrecht weer naar de ingang om in de rij te gaan staan. Geluk voor hem dat het niet beredruk was! En daarnaast geluk voor mij, ik moet er niet aan denken om in zo’n achtbaan te zitten, brr.

Guusje en Pieter Bas in de olifantjes
Je grote broer wil altijfd met je mee!

Attracties voor alle leeftijden  

Ook voor Pieter Bas, onze oudste van 8, was dit een leuke dag. De shows interesseerden hem niet zoveel, dat was niet stoer genoeg. Snap ik helemaal. Er waren genoeg attracties voor hem en daarnaast offert hij zich ook graag op om samen met zijn zusje of broertje wat te doen. Daar ben je tenslotte grote broer voor!

Botsauto's bij Julianatoren zomerweken
Stoertje in de botsauto’s
Bootje varen
Hier durft mama ook in!

Nieuw: de Hoge Hoed

Nieuw dit jaar is de attractie ‘De Hoge Hoed’. De jongens vlogen er meteen op af en zelfs Guusje mocht erin. Papa ging met haar mee, maar dit was nog wel net wat te eng voor haar! De jongens gingen uiteraard nog een keer!

DE hoge hoed
Nieuw: De hoge hoed

Heerlijke dag

Wij hebben echt genoten. Het was een fijne relaxte dag in een overzichtelijk en schoon park. Zeker een aanrader voor jou en je gezin. Je vermaakt je uitstekend een dag tijdens de Julianatoren Zomerweken! Wij komen nog wel een keertje terug!

Jul in Julianatoren
Meedansen met Jul

Over Famke

Meer blogs van Famke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.